OTAC ODBEGLIH JUTJUBERKI NE PRESTAJE DA IZNOSI PRLJAV VEŠ: Radile su mi iza leđa, nisam ih tako vaspitao (VIDEO)
Foto: Printscreen

šok

OTAC ODBEGLIH JUTJUBERKI NE PRESTAJE DA IZNOSI PRLJAV VEŠ: Radile su mi iza leđa, nisam ih tako vaspitao (VIDEO)

Stars -

Jutjuberke Anđela i Nađa Đorđević našle su se u žiži interesovanja javnosti nakon što je njihov otac Zoran Đorđević obavestio pratioce na Jutjubu da su njegove ćerke nestale, da bi se naposletku ispostavilo da su ga napustile, ruku pod ruku sa njegovom suprugom, što on još uvek ne može da razume. Zoran se sada ponovo uključio na lajv na TikToku, gde je pričao kako nema nameru da oprosti ćerkama, te da ih nije vaspitao da se ovako ponašaju.

Zoran Đorđević
foto: Pritnscreen

- Saznao, da su Marko, Nađin momak i njegovi roditelji, meni radili iza leđa. Pomagao sam im oko dece kada su imali smrtni slučaj, a oni su Mariji i Nađi pomagali da nađu stan, a mi za to vreme tražili da kupimo kuću - započeo je Zoran izlaganje, te je dodao:

- Nađa mora da ostavi Marka da bih joj oprostio i da prekine kontakt sa Željkom i Slađom. Da bismo se mi pomirili, mnogo drugih ljudi mora da pati. Ne može tako da se ponaša, neke stvari su ispravne. Ne interesuju me jer su milion i jednu stvar uradile mimo našeg dogovora. Znam šta sam uradio za njih i kako sam ih vaspitao.

Anđela i Nađa
foto: Printscreen

Zoranu se u lajv uključilo blizu 3.000 ljudi, koji su mu postavljali razna pitanja, a on je za kraj rekao da im je u Srbiji sve ostavio i vratio se u Francusku.

- Meni neko da ispriča ovu priču, rekao bih da čovek laže. Sve su stvari ostale u Požarevcu, ključeve sam ostavio – zaključio je.

Podsetimo, sestre Đorđević na Jutjubu imaju milion pratilaca a postale su prepoznatljive po tome što su godinama unazad snimale svoju svakodnevnicu.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:34:04

SCENIRANJE 19.02.2023. JAMI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track