TREĆA VERZIJA HITA PROVERENO! Jovana Jeremić izašla na BINU i napravila LOM! Ostvarila svoju veliku želju! JAHORINA U TRANSU!
Foto: Printscreen

ode u pevačice

TREĆA VERZIJA HITA PROVERENO! Jovana Jeremić izašla na BINU i napravila LOM! Ostvarila svoju veliku želju! JAHORINA U TRANSU!

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić, sem što voli da vodi glavnu reč pred malim ekranima, voli i da zapeva, pa je tako i sad na Jahorini zapevala treću verziju hita "Provereno", budući da su ovu pesmu u isto vreme otpevale Milica Pavlović i Ana Nikolić, oko čeka je nastala i prava ujdurma na javnoj sceni.

Jeremićki se se ostvarila još jedna želja a to je da zapeva na bini pred publikom. Ona je bila na koncertu Milice Pavlović koja ju je popela na binu, dala joj mikrofon i pustila je da zasija.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

Reči pesme ''Provereno'' Jovana je pevala stotinama ljudi, a kako kaže, ta pesma je njena lična karta.

Voditeljka se zahvalila i pevačici koja ju je pozvala da izađe na binu predstavljajući je kao damu, majku i kraljicu.

01:32

Jovana Jeremić napravila LOM na Jahorini, izašla na binu i otpevala hit Provereno!

"Milice, tvoje čisto srce je ono u šta sam se ja zaljubila čim si se prvi put pojavila. To čisto srce srce nas je spojilo. Ono nas je i povezalo. Osetila sam ga u milion drugih, Milice, hvala ti, ozbiljna si carica. Sinoć je gorela Jahorina", napisala je Jeremićka.

kurir.rs

Bonus video:

01:00

Jovana Jeremić peva hit od Jami

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja