U AFERU MITO UKLJUČENA OSOBA IZ MUZIČKIH VODA?! Snežani Đurišić pokušali da smeste, a ovo je pevačicin sledeći KORAK
Foto: Kurir TV

astrolog ljiljana smiljanić otkriva

U AFERU MITO UKLJUČENA OSOBA IZ MUZIČKIH VODA?! Snežani Đurišić pokušali da smeste, a ovo je pevačicin sledeći KORAK

Stars -

Čitava javnost danima bruji o skandalu koji je izbio u "Zvezdama Granda", kada su takmičar iz Podgorice Dušan Vukadinović i njegova majka optužili Snežanu Đurišić da im je, kako tvrde, tražila novac kako bi Dušan prošao u sledeći krug takmičenja.

Snežana Đurišić, Dušan Vukadinović
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Zvezde Granda

Sva ova dešavanja bacile su senku sumnje na njenu besprekornu karijeru, a kako je i sama istakla tokom gostovanja u emisiji Puls Srbije, na Kurir Televiziji, smatra da je u skandal ukljucena i treća strana.

Ljiljana Smiljanić
foto: Kurir Televizija

Njene tvrdnje je potvrdio i astrolog, Ljiljana Smiljanić, koju smo kontaktirali, kako bismo utvrdili, šta je prethodilo skandalu i da li se ova drama mogla izbeći. Ljiljana Smiljanić nam je najpre otkrila da je ova afera, koja je izazvala pravu buru, bila predodređena, shodno natalnim pokazateljima.

- Ona je karakterno jaka žena, čvrstih stavova. Žena vojnik, koja drži do ugleda u društvu. Kada se pogleda zvezdana konstalacija, postaje jasno da je period iza nje karmički poprilicno buran. Zakon setve i žetve nije nikome lak - tvrdi Ljiljana, koja ističe da će sve ovo jako uticati na pevačicu:

Snežana Đurišić
foto: Damir Dervišagić

- Koliko god ona izgledala mirno i pitomo ume da iznenadi svojim protivljenjem, možda i pobunom, ali nikada svoje ime ne bi dovela na stub srama. Na veliku žalost, zvezde su najavljivale ovakav skandal koji će na nju ostaviti trag. Jasno je prikazan njen stres, zapravo šok i neverica. Ovo je njena karmička lekcija jer je Snežana osoba koja se trudi da u ljudima vidi lepo, pa nije prvi put da ljudi zloupotrebe njene dobre namere ,pogrešno tumače čak i da im jako smeta njen autoritet jer ona jeste pre svega borac za pravdu - govori astrolog, pa ističe da će pevačica sada uložiti sve napore da dokaže nevinost:

Snežana Đurišić
foto: Kurir televizija

- Snežana će se iz sve snage truditi da dokaže da nema nikakvog udela u priči u koju je umešana još jedna strana. Po ovome što se vidi to je neko iz muzičkih voda, ko je poprilično ljubomoran na nju i kolege. Ono što moram napomenuti je, da je Snežana poprilično i zahtevna. Daje uvek maksimum, ali i traži maksimum. Ne zadovoljava se ničim osrednjim, stoga njeni “štićenici” zaista moraju da ispoštuju traženo, inače ume da bude poprilično stroga. Naredni period joj donosi potrebu za povlačenjem da bi u miru i tišini osmotrila situaciju i otkrila ko se krije iza svega - završava astrolog izlaganje za Kurir.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

01:07

ACA LUKAS MI JE PRVI POSLAO PORUKU Snežana Đurišić šokirala sve u STUDIJU, evo šta joj je pevač napisao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track