URNEBESNO! Slavića Ćukteraš BEZ SUJETE priznala na čemu zavidi Milici, Todorovićeva jednom izjavom napravila HAOS U STUDIJU!
Foto: PrintScreen

iskreno

URNEBESNO! Slavića Ćukteraš BEZ SUJETE priznala na čemu zavidi Milici, Todorovićeva jednom izjavom napravila HAOS U STUDIJU!

Stars -

Sanja Marinković ove subote, u izdanju posvećenom ljubavi i Danu žena ugostila je dobro poznata imena domaće javne scene.

Naime, ona na aktuelne teme razgovara sa: pevačicama Milicom Todorović i Slavicom Ćukteraš, voditeljkama Draganom Katić i Vesnom Milanović, a u studiju će im društvo praviti i fotograf Dušan Petrović i njegova devojka Ema Luketin koja se bavi dizajnom nakita, dok je muzička gošća Aleksandra Dabić.

Milica Todorović, Slavica Ćukteraš
foto: PrintScreen

Tom prilikom, Milica je otkrila da li ima dečka, a onda su ona i njena prijateljica i koleginica Slavica Ćukteraš otkrile šta bi volele da poseduju jedna od druge, pa svojim izlaganjima nasmejale sve u studiju.

- Šta reći?! Pa nema ga... Ne pojavljuje se. Zato sam dovela ženu svog života. Slavicu Ćukteraš - rekla je Milica i dodala:

- Ja bih volela njenu mršavost, kose oči, bogami ona ima i grudi. Ima pućaste usne i mali nosić. Volela bih da imam i njenu intuiciju. Mnogo je intuitivna, da ne idem samo kao krava kroz kukuruze - priznala je Todorovićeva, a onda je red došao i na Slavicu.

- Volela bih Miličinu smirenost - rekla je Slavica, a Todorovićeva se šokirala:

- Šta? Smirenost? Ja imam pundravce - bila je iznenađena Milica, pa je dodala:

- Ona misli na flegmatičnost. Na to što se ne svađam - poručila je pevačica.

- Milica nikad ne upada u svađe, ne raspravlja se, ne odgovara. Ne ogovara druge, a ja sve to radim - nasmejala je Slavica sve u studiju.

Milica Todorović, Slavica Ćukteraš
foto: PrintScreen

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:09

KOLEGE ILI NEŠTO VIŠE? Milica Todorović i Bane Mojićević zapevali u duetu! EMOCIJE PRŠTALE, a pridružio se i SPECIJALNI GOST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track