SRPSKI BOGATAŠ ŠUTNUO HRVATSKU STARLETU: Posle 9 meseci raskinuli Iva Grgurić i Petošević! Biznismen joj dao ULTIMATUM
Foto: Printscreen/Instagram

SRPSKI BOGATAŠ ŠUTNUO HRVATSKU STARLETU: Posle 9 meseci raskinuli Iva Grgurić i Petošević! Biznismen joj dao ULTIMATUM

Stars -

Iva Grgurić i Nemanja Petošević navodnos su raskinuli posle devet meseci zabavljanja! Biznismen nije mogao da podnese to što hrvatska starleta zbog posla često putuje u Dubai, pa ju je ostavio!

- Iako je delovalo da imaju vezu kao iz bajke, istina je ipak drugačija. Iva i Nemanja su se u poslednje vreme svađali jer su često bili razdvojeni. Ona je stalno na relaciji Beograd-Dubai, jer razvija biznis sa ružama izlivenim od zlata. Njemu je smetalo što se više čuju telefonom nego što se viđaju, pa joj je poručio da tako više ne može - započinje priču izvor blizak paru.

Nemanja Petošević, Iva Grgurić
foto: Printscreen

On dodaje da joj je Petošević postavio ultimatum, ali ona nije želela ni da čuje za to.

- Jedan dan je došao i rekao: "Ili nas dvoje ili tvoj posao". Nije mogla da veruje šta joj govori. U prvi mah je pobesnela, a onda se rastužila. Nije želela da raskida s njim, jer joj je on najveća ljubav u životu. Nikada nikog nije volela kao njega, pa joj je i sama pomisao na rastanak teško pala. Ali, sa druge strane, nije želela da pristane na njegove uslove, jer je znala da ako to uradi, ceo život će joj postavljati ultimatume. Zato mu je poručila da ne želi da ostavi posao, jer želi da zarađuje, a ne da živi na tuđoj grbači. On joj je tada kao iz topa odgovorio da više nisu zajedno! Istog trenutka se spakovala i u suzama napustila stan. Od tada se nisu čuli.

Iva Grgurić
foto: Printscreen instagram

Iva je mislila da će se Nemanja predomisliti i da će se ipak pomiriti, ali kada je videla da ju je otpratio sa Instagrama i obrisao sve njihove zajedničke fotografije, i sama je to učinila. Iva se nije se javljala na telefon, niti odgovarala na poruke.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:33

Iva Grgurić pokazala TOP liniju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja