NASTRADALI NEMANJA i SINIŠA VUCO PEVALI ISTU PESMU Pevač iz Hrvatske žali za kolegom: Izgubljen je MLADI ŽIVOT, budite OPREZNI
Foto: Printscreen, Privatna arhiva

potresla ga smrt zvezde granda

NASTRADALI NEMANJA i SINIŠA VUCO PEVALI ISTU PESMU Pevač iz Hrvatske žali za kolegom: Izgubljen je MLADI ŽIVOT, budite OPREZNI

Stars -

Nekadašnji učesnik "Zvezde Granda", Nemanja Vuković, poginuo je u ponedeljak na auto-putu Šid-Beograd gde je sletio s puta i udario u zaštitnu ogradu, a onda je izašao iz auta i prešao ulicu. Na njega je naletio autobus koji se kretao iz smera Banja Luke. Imao je 22 godine.

Nemanja Vuković
foto: Instagram/nemanjavukovicc

Nemanja je često na Jutjubu objavljivao obrade poznatih pesama. Među njima se našla i jedna koju je pre njega obradio Siniša Vuco. Pevač iz Hrvatske se oglasio povodom tragedije za zagrebački portal 24sata.hr. On je rekao da nije poznavao pevača, ali da mu je strašno žao i pozvao sve kolege da budu oprezne.

- Nisam poznavao momka. A šta reći nego da mi je strašno žao kada jedan život, naročito tako mlad, bude izgubljen na bilo koji način - rekao je Vuco pa dodao:

- Sve svoje kolege pozivam da budu što oprezniji u vožnji jer toliko puno kilometara prelazimo u automobilima da nam vožnja prelazi u rutinu, a prelaženje dugih destinacija svakodnevica.

Pevač se osvrnuo i na to koliko saobraćaj može biti opasan i nepredvidiv.

- Oni koji provode mnogo vremena na putu postaju, čini mi se, pomalo i nesvesni koliko je, ne samo vožnja, nego koliko su i celokupna događanja u saobraćaju opasna. Pa ponekad, zbog učestalosti putovanja, kao da nismo ni svesni koliko vožnja može biti opasna. Bog dao pokoj duši mladom kolegi - završio je Vuco.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track