"NISTE ROĐENE DA BUDETE SLUŠKINJE, DOK U VAMA BUKTI OČAJ" Ana Bekuta se obratila ženama, poslala jasnu i snažnu poruku (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

udelila savet zlata vredan

"NISTE ROĐENE DA BUDETE SLUŠKINJE, DOK U VAMA BUKTI OČAJ" Ana Bekuta se obratila ženama, poslala jasnu i snažnu poruku (FOTO)

Stars -

Pevačica Ana Bekuta često se na svom Instagram profilu oglašava kada su društvene teme u pitanju.

Ona je ovoga puta čestitala svim ženama 8. mart i poslala jasnu i snažnu poruku.

- Devojčice, devojke, žene - borite se svaki dan za svoja prava, za svoj dinar, za svoje mesto i za prostor koji vam pripada. Svaki dan se setite svojih pobeda, svaki dan se setite šta ste preživele, svaki dan se setite svojih malih trijumfa i svojih velikih uspeha. Niste rođene da budete sluškinje, da ćutite dok u vama bukti očaj, da se pokoravate i poginjete glavu. Na kraju svakog tog dana se doterajte, najlepše ste na svetu zbog svega što nosite u sebi. Srećan nam jedan od 365 naših dana u godini - napisala je Ana Bekuta na Instagramu.

Ana Bekuta
foto: Ana Paunković

Pevačica Ana Bekuta svuda je isticala da je političar Milutin Mrkonjić, koji je preminuo u novembru 2021. godine, bio njena najveća ljubav. Međutim, malo ko zna da je Ana pre Mrke bila u braku sa muzičarem Predragom Vidovićem, nakon čega je doživela pravu dramu.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:02

Ana Bekuta u Petrovcu na moru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track