OVO NIKAD NIKO NIJE POKUŠAO U ZVEZDAMA GRANDA: Takmičar hteo da slaže Sašu Popovića, direktor ga UKOPAO za tren!
Foto: Printscreen

koja hrabrost

OVO NIKAD NIKO NIJE POKUŠAO U ZVEZDAMA GRANDA: Takmičar hteo da slaže Sašu Popovića, direktor ga UKOPAO za tren!

Stars -

Tenzija, stres i napetost među kandidatima u najgledanijem muzičkom takmičenju "Zvezde Granda“ je uglavnom velika, ali kada su takmičari sigurni u sebe nema ih ni na vidiku.

U to smo se uverili u duelu dva talentovana momka, Raja Simonovića i Dženana Rakića koji su i razgalili, neki i slagali, ali i nasmejali članove žirija i produkcije.

Nakon fantastičnog folk- pop duela sjajnih momaka, ponosni mentori izašli su na scenu da čestitaju kandidatima.

- Ne idemo odavno dok ne vidimo da su obojica prošli – našalila se Snežana, a Saša Popović prvo zatražio od žirija da ugase tastere i da se pripreme za preglasavanje, a zatim poručio da se ipak šalio i da obojica idu dalje.

- Najbolji si direktor – dobacila je ushićeno Snežana.

Popović je nakon duela odlučio da otkrije manje poznate detalje o duelistima, tako je sa gledaocima i publikom u studiju podelio informaciju da je Dženan bio na audiciji kada je imao samo 17 godina, a kada je upitao Simonovića da li se i on nekada pojavio na kastingu, takmičar je počeo da vrda sa odgovorom.

– U ‘Zvezdama Granda’ nisam bio nikad, možda jednom u Kruševcu pre desetak godina. Prošao sam prvu audiciju, ali bio sam sprečen da učestvujem jer sam često putovao kao član folklora – rekao je Rajo, ali ga je Popović „poklopio“ odgovorom.

Zvezde Granda
foto: Printscreen

- Bio si 2013. godine, imam snimak, gledao sam te. Sve vas ja pratim, samo da znaš – odbrusio je Saša, a voditeljka Sanja Kužet dodala:

- A ko će drugi?!

Žiri nije želeo da troši reči, jer smatra da su oba kandidata bila fantastična, a ni mentori nisu imali šta da dodaju.

- Fenomenalni ste, idete u četvrti krug – poručio im je Popović.

kurir.rs/grand.nova

Bonus video:

03:14

PLAN JE DA SE UNIŠTE ZVEZDE GRANDA I SAŠA POPOVIĆ! Snežana Đurišić progovorila o PRAVOJ pozadini optužbe za primanje mita

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track