ZDRAVKO ČOLIĆ MORAO DA PREKINE KONCERT U ZADRU! Vatrena GOSPOĐA ga gađala roze grudnjakom, Čola mahao korpom XXL po bini (FOTO)
Foto: Nenad Opačić

vatreno u Zadru

ZDRAVKO ČOLIĆ MORAO DA PREKINE KONCERT U ZADRU! Vatrena GOSPOĐA ga gađala roze grudnjakom, Čola mahao korpom XXL po bini (FOTO)

Stars -

Zdravko Čolić sinoć je, kao što je i obećao, "zapalio" Zadar. U potpuno rasprodanoj najvećoj zadarskoj sportskoj dvorani, duže od tri sata trajalo je njegovo muzičko putovanje na kojem je izveo čak 46 pesama iz svoje bogate karijere. Bio je to njegov najduži koncert koji pamti jer mu publika, skandiranjem i ovacijama, doslovno nije dopustila da siđe sa bine.

Zdravko Čolić
foto: Nenad Opačić

Dobijao je legendarni Čola ruže i mnogo drugo cveće iz prvih redova, a kad mu je u jednom trenutku doletio grudnjak u glavu od jedne vatrene gospođe, morao je nakratko prestati s pesmom - zbog smeha.

Ništa to ne treba da čudi budući da odavno poznat kao veliki ljubimac žena, Čola je baš povodom Dana žena najavio i otpevao ovaj koncert. Majke, ćerke, bake; videlo se u publici po čak tri generacije kako uživaju u vanvremenskim hitovima svog idola, a posebno je dirljiva bila atmosfera dok je pevao balade "Jedna zima s Kristinom" i "Svadbarskim sokakom", kad su mnoge Čoline obožavateljice i zaplakale.

Zdravko Čolić
foto: Nenad Opačić

Ovim koncertom, muški seks simbol nekadašnje Jugoslavije vratio se u Zadar nakon dugih devet godina.

- Ne osećate teret ni godina ni kostiju ni mišića kad su ispred vas hiljade ljudi stopljeni s vama, u istoj vibraciji. Ne verujem da postoji ijedan posao ili poziv u životu koji toliko deluje kao eliksir mladosti kao što je pevanje pred publikom - rekao je Čolić uoči koncerta, a kad je završila čarobna zadarska noć čuvenom pesmom 'Ti si mi u krvi', pevač je kratko izjavio:

Zdravko Čolić
foto: Nenad Opačić

"Čast, poverenje i ljubav koju sam večeras doživeo od zadarske publike, ta njihova vesela, ozarena lica, kao i nepresušna energija nikad neće izbledeti iz albuma mojih najdražih životnih uspomena".

kurir.rs

Bonus video:

01:23

ZDRAVKO ČOLIĆ ODBIO LEGENDARNU PESMU Kad je video da je propustio HIT tražio OVO! Ova žena napravila je LEGENDARNE NUMERE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track