ŠUŠKA SE DA JE ZVEZDIN KOŠARKAŠ BACIO OKO NA TEODORU! Džehva na derbiju PROVOCIRALA s tribina, a sad se oglasila i otkrila ISTINU
Foto: Filip Plavčić, EPA Matteo Bazzić

razrešila sve dileme

ŠUŠKA SE DA JE ZVEZDIN KOŠARKAŠ BACIO OKO NA TEODORU! Džehva na derbiju PROVOCIRALA s tribina, a sad se oglasila i otkrila ISTINU

Stars -

Usred spekulacija da je Teodora Džehverović započela romansu sa košarkašem Crvene Zvezde Lukom Vildozom, pevačica se pojavila na večitom derbiju u Pioniru i dodatno podgrejala glasine da nešto više od prijateljsta između njih postoji.

Ove glasine usledile su nakon što su se međusobno zapratili na Instagramu, a onda se Teodora pojavila na košarkaškom derbiju i s tribina ukrala svu pažnju. Ubrzo je postala prava senzacija, kako na mrežama, tako i među prisutnima.

derbi, košarkaški derbi, Teodora Džehverović
foto: Stefan Stojanović MONDO

Teodora je na utakmicu došla u pratnji dve drugarice, a na sebi je imala uzak sivi komplet koji je naglašavao njenu figuru, ali ispod kojeg nije nosila brushalter što se jasno videlo. Izazovnim stajlingom je provocila s tribina, a sve oči su bile uprte u nju.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen Instagram

Atraktivna pevačica se sada po prvi put nakon medijskih nagađanja oglasila i jasnom porukom svima stavila do znanja da je i dalje slobodna.

- Jedino što imam da kažem jeste da svog budućeg momka neću pratiti na Instagramu. Zeznuli ste se - napisala je ona na Instagram storiju i jasno demantovala navode da se između nje i košaškaša nešto dešava.

Teodora Džehverović, Nino Čelebić
foto: Shutterstock, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Podsetimo, dokazano je da jedna od popularnijih estradnih umetnica u Srbiji voli košarkaše, pošto je pevačica do kraja prošle godine bila u dugogodišnjoj vezi sa Ninom Čelebićem, nekadašnjim košarkašem Jagodine, Bajer Leverkuzena, Osijeka i Paulistana.

Kurir.rs

Bonus video:

00:29

Teodora Džehverović igra oko šipke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track