"OSTALA SAMA KAO PAS" Jovana Jeremić objavila staru fotku iz oronulog stana, odlučila da samo pred njima KLEČI (FOTO)
Foto: Printscreen RED tv

put ka upehu

"OSTALA SAMA KAO PAS" Jovana Jeremić objavila staru fotku iz oronulog stana, odlučila da samo pred njima KLEČI (FOTO)

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić jedna je od od popularnijih ličnosti, ali nije uvek bilo tako i do pre samo četiri godine bilo joj je veoma teško.

Jovana je sada objavila fotografiju od pre nekoliko godina iz starog stana u kojem je živela sa ćerkicom Leom. Ona je istakla da joj je taj period bio veoma težak jer se borila da preživi, a ostala je sasvim sama.

- Ovu sliku ću čuvati večno da se setim odakle sam krenula i koliko je nekad bilo teško. Imala sam samo san koji je bio vredniji od mog spavanja. Svojim radom i rezultatima napravila sam revoluciju u srpskim medijima, ali i svoju ličnu revoluciju. Prvo sam ostala sama kao pas, pa sam postala jaka kao vuk. Verujte u svoje snove. Ja sam uvek znala tačno šta želim. Svojim zdravim životom bez poroka, disciplinom Spartanca, dobrim duhom i radnim navikama, idejama i genijalnošću, dobrim odnosom prema čoveku, kroz 4 godine sam promenila život iz korena - napisala je voditeljka.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Instagram

- Donosila sam odluke koje nisu bile popularne, ali su bile lekovite. Bolelo me je, ali sam odlazila jer sam znala šta hoću od sebe i svog života, znala sam i koga hoću, a najpre sam spoznala u sebi šta neću i kako neću. Moj jedini saveznik je bio Bog koji mi je nametao moje ljude na putu borbe. Moje prave iskonske prijatelje i poslovne saradnike. Zato jedino pred njim klečim. Jer je na mom životnom putu, kroz lična stradanja, od mene napravio boljeg čoveka. Vrednog pažnje - napsala je Jovana u svojoj objavi.

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:32

Jovana Jeremić napravila LOM na Jahorini, izašla na binu i otpevala hit Provereno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track