SLEDI JOŠ JEDNA TUŽBA! Zerina zadala novi udarac Jovani Jeremić, pa otkrila kako će iskoristiti NOVAC od presude!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram, Shutterstock

haos ne jenjava

SLEDI JOŠ JEDNA TUŽBA! Zerina zadala novi udarac Jovani Jeremić, pa otkrila kako će iskoristiti NOVAC od presude!

Stars -

Bivša rijaliti učesnica Zerina Atina Kandola, auditorijumu poznatija kao Zerina Hećo, tužila je voditeljku televizije Pink, Jovanu Jeremić zbog toga što je u svojoj emisiji, u isti koš sa prostitutkama, stavila starlete i učesnice rijalitija, te se u Jutarnjem programu između ostalog, pojavila i Zerinina fotografija.

Zerina Hećo
foto: Printscreen/Instagram

Prvo ročište održano je u novembru prošle godine, kada se pojavila samo Zerina sa suprugom Karlosom, i zahtevala od voditeljke javno izvinjenje.

Zerina Hećo, Jovana Jeremić
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram, Shutterstock

Ipak, danas je situacija drugačija, a na drugom ročištu pojavile su se i voditeljka i bivša rijaliti učesnica.

- Ne želim da komentarišem suđenje, Zerina nije nigde pomenuta u Jutarnjem, ona uopšte nema osnova za ovo što radi. Ona je samo htela popularnost preko mog imena i neću uopšte da sudelujem u svemu tome. Idem da odradim ovo što je do mene, dalje uopšte neću da komentarišem. Nije pomenuta u emisiji, kapiraš? Išla je samo slika njena za neku totalno drugu temu, o starletama kao što je išla i Sorajina, Stanijina koje su moje prijateljice i žene koje poznajem, i šta je sad trebalo svaka da ide i da tuži - rekla je Jovana Jeremić za "Srbiju Danas".

Jovana Jeremić
foto: Kurir Televizija

Rijaliti učesnica se ovim povodom oglasila na svom profilu na društvenoj mreži i otkrila da Jeremićevoj sledi još jedna tužba.

Zerina Hećo
foto: Printskrin/Instagram

- Tuženoj će već sutra biti dodata na tužbu izjava da ovo radim zarad novca i sticanja popularnosti preko nje. Dodato na slučaj: Duševna bol. Još jednom hvala na podršci. Sav dokazni materijal je u video izdanjima. Novac od presude se daje u dobrotvorne svrhe - objavila je Zerina na Instagramu.

Zerina Hećo
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:33:16

SCENIRANJE 12.03.2023. BRANISLAV LECIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja