VAŽIO JE ZA NAJLEPŠEG DEČKA SA DORĆOLA! Isplivale fotografije iz mladosti Zvezdana Slavnića, evo zašto je Ksenija ludela za njim!
Foto: Marina Lopičić, Printscreen

sada je jasno

VAŽIO JE ZA NAJLEPŠEG DEČKA SA DORĆOLA! Isplivale fotografije iz mladosti Zvezdana Slavnića, evo zašto je Ksenija ludela za njim!

Stars -

Zvezdan Slavnić važi za jednog od poželjnih muškaraca u rijalitiju "Zadruga", iako ne prestaje da šokira javnost svojim bahatim i agresivnim ponašanjem, a kako je već poznato on je bio i velika ljubav pokojne pevačice Ksenije Pajčin.

Naime, sada su se na stranici obožavatelja Ksenije Pajčin pojavile fotke sa Zvezdanom na kojoj možemo videti kako je on izgledao u mladosti tokom njihove veze.

Ispod objave nizali su se komentari poput:

''Kakav izgled, za najveće modne dizajnere'', "Po rečima mog muža to je bio najlepši dečko Dorćola", "Bio je mangup u to vreme", "Prelep par su bili".

Podsetimo, sin slavnog košarkaša Moke Slavnića je još na početku rijalitija u jednoj od emisija ispričao detalje ljubavi sa pokojnom pevačicom.

- Ksenija Pajčin jeste bila moja najveća dečačka ljubav, ja sam imao 17, a ona 16 godina. Negde godinu i po dana smo baš bili zajedno, posle se to razvlačilo - rekao je između ostalog Slavnić.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:04

Moka Slavnić se obraća Kristijanu povodom ubistva Olivera Jovanovića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja