POZNATI REPER JE PRAVIO TENISKE TERENE ZA ĐOKOVIĆA?! Otkrio šok detalje: Ovako je zarađivao novac mimo muzike! (VIDEO)
Foto: Kurir Televizija, Shutterstock

KURIR TV

POZNATI REPER JE PRAVIO TENISKE TERENE ZA ĐOKOVIĆA?! Otkrio šok detalje: Ovako je zarađivao novac mimo muzike! (VIDEO)

Stars -

Borko Vujičić, jedan od članova poznate hip-hop grupe "THCF", govorio je da je imao srećno detinjstvo, ali da su pojedine okolnosti i odluke bile nesretne.

Rep grupa je doživela erupciju popularnosti nakon pesama kao što su "Igraj i pobedi" koja je posvećena košarkaškoj reprezentaciji Srbiji, a među najpopularnijim numerama se izdvajaju one koje su bile u saradnji sa Cobijem, a neke od njih su "Ekipa najjača" i "Ideš za Kanadu".

Iako Bora repuje od svoje četrnaeste godine, oni i dan danas stvaraju pesme koje pomeraju granice, jer održavaju zvuk i melodiju prepoznatljivog, realnog i suštinskog hip-hopa sa motivima odrastanja u Beogradu.

Borko Vujičić
foto: Kurir televizija

Ovog puta je popularni reper bio gost u emisiji "Relna priča" na Kurir televiziji, te je izneo detalje iz svog života, između ostalog, interesantno je to da je dvaput ponavljao prvi razred srednje škole.

Takođe, spomenuo je period u kojem je pravio najveće hitove, a to se događalo u trenucima kada je radio najrazličitije poslove poput fizikalije ili rada na kasi:

- Stefan (Gligorijević, drugi član grupe) i ja smo radili kao fizikalci, a sad mogu i da se pohvalim, sve ove teniske terene po Adi na kojima igra Đoković, su izgrađeni našim rukama. Takođe, radio sam na kasi jedno kratko vreme, radio sam utovar i istovar na aerodromu jer mi otac radi tamo kao avio mehaničar. Generalno sam u startu odmah znao da ništa od toga neće ići ka nečemu ozbiljnijem ili istrajnijem, to je više bilo u kratkim periodima da se zadovolje roditelji, ali i da se zaradi neki novac - započeo je Vujičić, pa nastavio:

01:24

POZNATI REPER JE PRAVIO TENISKE TERENE ZA ĐOKOVIĆA?! Otkrio šok detalje: Ovako je zarađivao novac mimo muzike!

- Jedino sam se istinski interesovao za muziku, odnosno rep. Upravo to, tvrdoglavo, pa smo išli na to da bude kako bude. I eto, nama su se karte otvorile i možda nikada nećemo znati kako bi bilo da sam se opredelio za neki drugi put.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track