MILENA ĆERANIĆ MAGNET ZA ZAUZETE KOŠARKAŠE! Jedan je ostavio zbog supruge, a drugi joj obećavao KULE I GRADOVE - evo o kome je reč
Foto: Nemanja Nikolić, Michael Reaves / Getty images / Profimedia

iza sebe ima burne ljubavne veze

MILENA ĆERANIĆ MAGNET ZA ZAUZETE KOŠARKAŠE! Jedan je ostavio zbog supruge, a drugi joj obećavao KULE I GRADOVE - evo o kome je reč

Stars -

Pevačica Milena Ćeranić iza sebe ima burne ljubavne veze, ali još uvek nije pronašla svoju srodnu dušu. Pre nekoliko godina spekulisalo se da joj je velika ljubav bio košarkaš Vladimir Dašić.

Milena je na početku karijere započela vezu sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, sa kojim je učestvovala u jednom rijaliti programu, a zatim je sreću potražila, kako su mediji brujali, pored crnogorskog košarkaša Vladimira Dašića. Bivši dečko Milene Ćeranić i pevačica, iako nikada nisu zvanično potvrdili da su zajedno, dugo su punili novinske stupce.

Milena Ćeranić, Vladimir Dašić
foto: Damir Dervišagić, Saša Pavlić

Milena i Vladimir su započeli vezu sredinom 2011. na Zlatiboru, gde je on bio na pripremama sa reprezentacijom. Njihov turbulentan odnos trajao je, s prekidima, nekoliko godina. Milena je sve vreme demantovala da ima bilo šta sa oženjenim košarkašem, ali su ih paparaci uhvatili nekoliko puta zajedno. Tako su nastale i fotografije kada je Dašić napuštao zgradu u kojoj Ćeranićka stanuje u Beogradu, nakon što je noć proveo kod nje.

Nakon nepodnošljivih svađa i ljubomornih scena, ali i pokušaja da spasu odnos, do definitivnog raskida između njih dvoje došlo je 2018. godine, kada je Vladimir odlučio da ipak ostane u braku sa svojom suprugom. Posle toga o Ćeranićki se malo pisalo u medijima. Navodno je bila slomljena zbog prekida odnosa sa crnogorskim sportistom, pa je izbegavala javno pojavljivanje, a pojedini mediji takođe su navodili da pesma "Barikada" koju je objavila neposredno po rastanku s Dašićem u potpunosti opisuju njihovu situaciju.

Milena Ćeranić
foto: Printscreen/Premijera

Inače, bivši dečko Milene Ćeranić nije preterano često tema u medijima u poslednje vreme, te se tako veoma malo o njemu zna, a ono što je poznato jeste da se bivši reprezentativac i svojevremeno jedan od najperspektivnijih igrača Evrope još uvek aktivno bavi košarkom, igra za KK Danilovgrad i jako mu dobro ide, a ako je suditi po fotografijama na "Instagramu", on i dalje izgleda odlično.

Soraja, Marko Mugoša
foto: Dragan Kadić

Podsetimo, Dašić nije jedini zauzeti sportista koji je bacio oko na zgodnu pevačicu. Milenu su povezivali i sa sedam godina mlađim Markom Mugošom. Ljubav je planula na prvu, a iako joj je mladi sportista obećavao da će ostaviti verenicu, to se nije desilo.

- Kad god bi ona započela temu o njihovom raskidu, on bi počeo da je moli da to ne čini, pa iznova da obećava da će ostaviti verenicu i posvetiti se njoj - pričao je tada izvor za Kurir.

Milena je nedavno progovorila o ljubavnim vezama sa oženjenim muškarcem, a kako je i sama istakla, u tome nije videla ništa pogrešno.

- Volela sam oženjenog čoveka i u čemu je problem. Sve stvari se prevaziđu, ali je jako bitno da priznate emociju, da je živite i osetite, kako biste mogli da ne pravite glupost u svom životu i nastaviti da idete dalje. Ustvari, moram da se ispravim, nisam volela oženjenog, nego zauzetog - rekla je pevačica.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja