U BOLNICU STIGLA DOSTAVA OD SVEKRA I SVEKRVE! Evo kako Đokovići paze na snajku Sašku dok je u PORODILIŠTU, ništa da joj fali FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

kakve roditelje ima Đole

U BOLNICU STIGLA DOSTAVA OD SVEKRA I SVEKRVE! Evo kako Đokovići paze na snajku Sašku dok je u PORODILIŠTU, ništa da joj fali FOTO

Stars -

Saška Veselinov porodila se pre četiri dana i na svet donela naslednika Aleksandra, a ponosni otac Đorđe, kao i cela porodica Đoković novog člana dočekala je sa velikim uzbuđenjem i radošću.

Đokovići su sa slavljem krenuli odmah u Beogradu, da bi potom na imanju pored Rume do zore nastavili slavlje. Svi su bili presrećni što im je stigao Aleksandar, a Đorđe je otkrio da je prisustvovao rođenju sina i da je neizmerno zahvalan Saški što mu je podarila naslednika.

Đorđe Đoković, Saška Veselinov
foto: Printscreen/Pink

Da porodica Đoković voli i čuva svoje snajke, otkrila je i bivša voditeljka pbjavivši fotografiju na svom Instagram storiju.

Naime, ona je podelila tanjir pun voća - banana, kivija, ananasa, jagoda - koji su poslali Đokovići iz njihovog restorana, misleći na njeno zdravlje, i kako bi što pre vratila energiju posle porođaja.

Saška Veselinov
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Đorđe Đoković u subotu je bio u poseti kod supruge i sina. Mnogi su pretpostavili da je došao kako bi ih odveo doma, međutim, Đoković se zadržao kod njih neko vreme, a potom otipšao u nepoznatom pravcu.

kurir.rs

Bonus video:

00:16

Porodica Đoković napravila feštu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track