LUKS KUĆA U SMEDEREVU I 2 PENTHAUSA NA VRAČARU MU MALO! Mitar sad kupio HOTEL na Kopu od 300 kvadrata, iskeširao OGROMNU sumu
Foto: AP Andrew Couldridge, Shutterstock, Ilustracija

sprema se za penziju

LUKS KUĆA U SMEDEREVU I 2 PENTHAUSA NA VRAČARU MU MALO! Mitar sad kupio HOTEL na Kopu od 300 kvadrata, iskeširao OGROMNU sumu

Stars -

Aleksandar Mitrović jedan od naboljih fudbalera Srbije, stečeno bogatstvo počeo je da ulaže u nekretnine koje će mu obezbediti sigurnu i lepu penziju.

Nakon luksuznog objekta u rodnom Smederevu, dva penthausa u srcu Vračara, Mitar je navodno pazario i manji hotel na Kopaoniku od oko 300 kvadrata.

- U samom centru ove planinske lepotice, a u mirnom delu, između poznatih apartmana, s jedne strane strane, i luksuznog hotela, s druge, zaklonjen od puta, nalazi se privatni objekat od sedam apartmana koji je Mitar kupio prošle godine. Za njega je iskeširao oko tri miliona evra, mada on danas vredi mnogo više - ispričao je dobro obavešteni izvor i dodao da je fudbaler renovirao sve svoje stambene jedinice.

- U zgradi ima sedam jednosobnih stanova iliti apartmana koji se nalaze na sajtovima za izdavanje. Svaki od njih luksuzno je opremljen najboljom belom tehnikom, elektronskim uređajima i aparatima, italijanskom keramikom... Zbog svoje lokacije, a odlične izolacije, teško je naći slobodnu sobu, a cena za jednu noć u Mitrovom apartmanu kreće se od 150 do 200 evra - ispričao je izvor, te dodao da će se ova fudbalerova investicija isplatiti višestruko jer na Kopaonik ljudi ne idu samo zimi, već sezona traje cele godine.

Traži nekretnine i na Zlatiboru

Kako smo saznali, Mitar se neće zaustaviti sa već postojećim nekretninama, već planira da se širi i dalje. - Trenutno razgleda placeve ali i apartmane na Zlatiboru, a interesuje se i za Crnogorsko primorje. Želi da dok igra i zarađuje basnoslovne sume pametno ulaže u ono što će mu donositi zaradu čitavog života. Na taj način obezbediće i svoje naslednike - ispričao je izvor!

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:27

Aleksandar Mitrović na večitom derbiju u Štark Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track