PEVAČICU PRE 10 GODINA JE PREVARIO, A NEDAVNO SE TEK RAZVELI: Kad mu je zazvonio telefon sve mi je bilo JASNO
Foto: Printscreen/Grandonline

PEVAČICU PRE 10 GODINA JE PREVARIO, A NEDAVNO SE TEK RAZVELI: Kad mu je zazvonio telefon sve mi je bilo JASNO

Stars -

Nela Bijanić nedavno je obelodanila da se razvela jer ju je muž prevario. Međutim, pevačica priznaje da su se ona i njen suprug rastali još pre deset godina, ali tek su nedavno potpisivanjem papira za razvod to i ozvaničili.

- To je sve život. Nedavno sam baš rekla kada sam se ja razvela mogu svi. To znači, pošto sam ja jedna račica, porodična žena, kada sam se udala spustila sam roletne, ja koja sam ribetina, koja ode u Švajcarsku, Nemačku, Holandiju da peva i odem samo na nastup, pa u hotel i na aerodrom. Ništa me drugo nije zanimalo, imam svoju porodicu, tu priča počinje i tu se završava - rekla je Nela.

Nela Bijanić
foto: Printscreen/Prva TV

- On čovek ima svoj život, a ja sam osoba koja ne može da pređe preko prevare i iz tog razloga se desilo to što se desilo. Ne kažu džabe bolje dobar razvod nego loš brak. Ja sam pre deset godina saznala za prevaru, ali smo sada u okej odnosima. To nije moguće promeniti, imamo dete, unuke, zajedničku imovinu, ipak će on uvek ostati otac mog deteta.

Pevačica je i otkrila kako je posumnjala da je muž vara.

- Četrdesetak godina sam imala kada sam to saznala. Morate biti jaki mentalno, ali bilo je momenata kada sam emotivno padala. Nisam stena, pa ni ja niti bilo koja druga žena. Ali dok smo bili u braku sve je funckionisalo kako treba - rekla je pevačica.

Nela Bijanić
foto: Printscreen/Grandonline

- Imam tu neku intuiciju da osetim kada se nešto dešava. Ne dam na sebe, pre sam za zdravu komunikaciju jer ako je nema nema ni kvalitetnog života. Kada mu zazvoni telefon ja sam znala da li je poslovno ili nije, znala sam ga, znala sam koliko će puta da trepne. Uspela sam na kraju da sklonim bes i očaj, tu tugu koja se dešava u čoveku - objasnila je.

Inače, Nela Bijanić dugogodišnjim napornim radom stekla je hotel i četvorospratnicu koju je prepisala svom nasledniku Oliveru Mijanoviću.

- Ja sam grcala za sve to, ja sam želela da stvorim. Ekstremno sam radila, pevam od svoje petnaeste godine, ali sam bila pametna. Žao mi je što neke kolege dožive 60 ili 70 godina i nemaju svoj stan. Ja bih to ubila! Ne tražim da to bude hala, ali zaradi za sebe - objasnila je Nela.

kurir.rs/grandonline

Bonus video:

02:33

SEVERINA SE TRESLA U NJEGOVOM PRISUSTVU! Nela Bijanić progovorila o ŠOKANTNOM početku karijere i OZOGLAŠENOM HASANU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track