LUNA ĐOGANI PONOVO TRUDNA! Nakon glasina o RAZVODU obradovali sve prelepim vestima, Marko Miljković se odmah oglasio (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

STIŽE BEBA

LUNA ĐOGANI PONOVO TRUDNA! Nakon glasina o RAZVODU obradovali sve prelepim vestima, Marko Miljković se odmah oglasio (FOTO)

Stars -

Pobednica rijalitija "Zadruga" i blogerka Luna Đogani ponovo je u drugom stanju.

Naime, njen suprug Marko Miljković na svom Instagram profilu podelio je fotografiju sa njihovom ćerkom Miom, te otkrio da par čeka još jednu devojčicu.

- Siže seka -napisao je on uz objavu.

Inače, mesecima unazad nagađalo se u kakvim odnosima su Luna i Marko, zbog toga što se on nije pojavio na njenom rođendanu.

Luna Đogani
foto: Printscreen Instagram

- Zaista je sve kako treba, ništa se nije desilo. Da se ponavljam kao papagaj, da pričam jedno te isto u krug... Dosadna sam i sebi i drugima. Da je bilo šta bilo, ljudi bi znali. Sve je super, sve je u najboljem redu. Glupe teorije, glupe priče, to je sve što mogu da kažem na tu temu - objasnila je Luna nakon glasina o razvodu.

Da podsetimo, Luna Đogani nakon rođenja ćerke Mie izgubila je jednu bebu, što je par objavio na svom Jutjub kanalu.

Luna Đogani
foto: PRINTSCREEN SIKTER TUBE

- Nažalost smo izugbili bebu, jer plod nije uspeo da se učvrsti u prvih 12 nedelja. Nismo hteli odmah da pričamo o tome. Ne želimo previše da diskutujemo o tome. Virus je prošao kroz mene, doktorka nam je to rekla. Plod je bio jako mali i osetljiv. Prestalo je bebi da kuca srce - poručila je Luna Đogani.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja