ŠOK INTERVJU MILIĆA VUKAŠINOVIĆA! Roker tvrdi: "Vodim ljubav bez ikakakvih problema, imam JAK NAGON" Godine mu ne mogu ništa
Foto: Zorana Jevtić

surovo iskren

ŠOK INTERVJU MILIĆA VUKAŠINOVIĆA! Roker tvrdi: "Vodim ljubav bez ikakakvih problema, imam JAK NAGON" Godine mu ne mogu ništa

Stars -

Roker Milić Vukašinović kaže da i u 73. godini ima redovan seks! Nekadašnji bubnjar "Bijelog dugmeta" tvrdi da nikada nije zakazao u krevetu i dodaje da mu nije jasno kad mladi muškarci imaju problem s potencijom.

Milić ističe da mu je seks veoma važan i da ne bi mogao da živi bez njega.

Milić Vukašinović
foto: Zorana Jevtić

- Ja sam s*ksualnan tip i imam jak nagon. To je nagon za životom i produžetkom vrste, zato je najjači od svih! I dan danas vodim ljubav bez ikakvih problema. Nikad mi se nije desilo da ne mogu. Svi problemi u seksu, pa i sa potencijom, potiču iz glave. Nikad nisam uzimao vijagru, ali koliko znam u uputstvu za te lekove piše da deluju samo ako se muškarac uzbudi. Sredstva za potenciju šire krvne sudove da erekcija bude duža - priča bivši član kultne grupe i dodaje da mu je čudno kad mladi imaju probeleme u krevetu:

Milić Vukašinović, Suzana Vukašinović
foto: Zorana Jevtić

- Nije mi jasno kako neko ko je u punoj snazi ne može! To je neki problem u glavi - rekao je on.

Inače, roker je u braku sa 24 godine mlađom Suzanom Vukašinović, za koju često govori da mu je promenila život.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

02:23

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ IMITIRAO PEVANJE MAJE NIKOLIĆ: I dalje NE VOLI da je čuje, a PROGOVORIO i o odnosu sa Erom (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track