IMAO VRELU AKCIJU JAVNO SA DENIZ DEJM, TUKLI GA ZBOG DUGOVA A SADA ZBARIO MISICU! Stefan Mihić kipti od sreće: Pristojna je i fina
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock, Ilustracija

preokret u njegovom životu

IMAO VRELU AKCIJU JAVNO SA DENIZ DEJM, TUKLI GA ZBOG DUGOVA A SADA ZBARIO MISICU! Stefan Mihić kipti od sreće: Pristojna je i fina

Stars -

Bivši zadrugar Stefan Mihić, kog javnost pamti po skandaloznom ponašanju, nakon završetka rijaliti karijere, rešio je da se smiri i pronađe svoju lepšu polovinu.

Stefan, koji je bez pardona pred milionskim auditorijumom imao s*ksualne odnose sa kontroverznom starletom Deniz Dejm, sad je po svemu sudeći okrenuo novi list.

Sofija Una Manić
foto: Ana Paunković

Kako saznajemo od izvora bliskog zadrugaru, Mihić je pao na šarm bivše zadrugarke i misice Sofije Une Manić, a ni ona takođe, nije ostala ravnodušna.

Tim povodom smo kontaktirali bivšeg zadrugara Stefana, koji nam je potvrdio ova saznanja, a onda i otkrio kako je došlo do ovog zanimljivog spoja.

- Mi se znamo još iz Dubaija, a tada su se pojavile prve simpatije, koje su bile obostrane. Jako nam je lepo i postoji mogućnost da ovo pređe na viši nivo. Ona je u Zadruzi pokazala kako se ponaša fina i pristojna devojka, a to jako cenim kod ženskog pola - iskren je bio Mihić za Kurir.

Stefan Mihić
foto: Printscreen

Inače, Sofiju Unu Manić domaća javnost upoznala je kada je učestvovala u rijalitiju "Bar" krajem 2021. godine, a za nju su već tada počele da se vezuju razne kontroverze.

Podsetimo, izvor blizak Stefanu nedavno je za Kurir rekao da je bivši zadrugar u velikom problemu, što i ne čudi, s obzirom na to da je i on sam više puta isticao da se bavio kriminalnim radnjama. Zbog svojih loših životnih odluka, toliko je nedavno nagrabusio, da je čak dobio i batine.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track