"ZA 3 GODINE SAM PROPIO MILION EVRA!" Milić Vukašinović je ovako zaradio enorman novac: Draž para je kad ih trošiš bez zadrške!
Foto: Printscreen/Kurir TV, Shutterstock

kurir tv

"ZA 3 GODINE SAM PROPIO MILION EVRA!" Milić Vukašinović je ovako zaradio enorman novac: Draž para je kad ih trošiš bez zadrške!

Stars -

Milić Vukašinović, muzičar čiji život izaziva kontroverze, prolazio je kroz mnoge stvari u životu, a za pojedine bi se prosečan čovek zaprepastio, a u najmanju ruku bi pomislio da su filmske scene.

Ističe život bluda i nemorala, međutim, imao je periode kada je spoznavao filozofiju života, a to je radio na obalama Italije, dok je uživao uz omiljene pisce.

Milić Vukašinović
foto: Damir Dervišagić

Dosta toga možemo čuti o njemu, o prevarama supruge, konzumiranju droge, muzičkim ostvarenjima...

Muzičar je gostovao u emisiji "Realna priča" kada je bez ustručavanja izneo neslavne detalje iz života.

Prvo se osvrnuo na predrasude koje vladaju o njemu, a ovo je imao da kaže:

- Postoje razne predrasude, ali nisu to samo o ličnosti nego o životi. Najveći problem je što ljudi ne znaju suštinu pojmova. Umem da brzo objasnim suštinu pojma, pa taj čovek više ni ne zastupa stav koji je imao, odnosno onaj koji je bio pun predrasuda. To mi je najdraže.

01:30

ZA 3 GODINE SAM PROPIO MILION EVRA! Milić Vukašinović je ovako zaradio enorman novac: Draž para je kad ih trošiš bez zadrške!

Naime, doslovno je propio milion evra, a evo kako je on to ispričao:

- Za tri godine sam milion evra, neću da kažem bukvalno ali sam ih propio. Toliko sam zaradio sa Hankom. Tri albuma sam joj uradio i dve pesme koje su revoluciju napravile i postavile našu modernu narodnu muziku. To su pesme "Volela sam, volela" i "Ja te volim", odnosno "Tražio si sve" što i Ceca peva. Te dve pesme je tri godine cela Jugoslavija slušala. Tu sam uzeo taj milion. Radio sam joj ploče, a prodato ih je dva miliona. Od ploče sam imao dve marke, a od kasete jednu. Najveća draž para je kad ih trošiš bez zadrške.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja