SA SAMO 16 GODINA OSTALA BEZ RODITELJA, A OSTVARILA SVOJ DEVOJAČKI SAN! Sudbina Ekstra Nene podseća na holivudski film!
Foto: Damir Dervišagić

detalji

SA SAMO 16 GODINA OSTALA BEZ RODITELJA, A OSTVARILA SVOJ DEVOJAČKI SAN! Sudbina Ekstra Nene podseća na holivudski film!

Stars -

Jedna od najpoznatijih i najuspešnijih pevačica Ekstra Nena imala je trnovit put, jer početak njene karijere uopšte nike bio lak, pre svega zbog porodičnog gubitka.

Ekstra Nena, Snežana Berić
foto: Printscreen/Youtube

Pevačica je sa samo 16 godina ostala je bez roditelja i potpuno preuzela brigu o sebi i sestri. Tokom dana je bila student ekonomije, a uveče je pevala u hotelu "Taš", kako bi imale novac da prežive.

Snežana Berić, Ekstra Nena
foto: Damir Dervišagić

Njen trud i rad su se isplatili, pa je postala jedna od najpopularnijih pevačica u bivšoj Jugoslaviji, a hitovi su se samo nizali.

Pevačica Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, oduvek se trudila da detalje iz svog privatnog života sačuva od očiju javnosti.

Snežana Berić, Ekstra Nena
foto: Damir Dervišagić

Kao dete je bila jako stidljiva. Odrasla je sa svojim sestrama i drugaricama igrajući se pored Hrama Svetog Save u Beogradu.

Već u mladosti je znala da je njen put zacrtan i vezan za muziku. Iako joj je otac govorio da je to javni posao i da nije za nju, Snežana je to želela više od svega u životu.

Čak u osnovnoj školi je htela da svira klavir za koji kaže da je njena velika životna ljubav koju je otkrila preko televizije. Za sebe kaže da je upravo dete televizije i da joj je najzanimljivije bilo da vreme provodi uz televizijski program gde je upoznavala svet oko sebe.

Vreme je provodila tako što je još kao vrlo dete pisala pesme, seckala neke papiriće, kreativno se izražavala i dosta je čitala.

Snežana Berić, Ekstra Nena
foto: Printscreen Jutarnji program

Sa druge strane majka je na televiziji gledala i slušala operu, a i njena deca sa njom. Kada je Snežana krenula u školu, sredom su im pevači, glumci i pesnici predstavljali svoj rad, a njoj je to bilo izuzetno zanimljivo i širila je svoje znanje. Tako je otišla u svet muzike.

Kasnije je pričala da zbog svoje stidljivosti njena porodica i prijatelji nikada nisu mogli ni da zamisle da će ona otići zaista u svet muzike i nastupati bez srama pred hiljadama ljudi. Snežana je rekla da tremu nikada nije imala, ali stid jeste jer nije znala koliko može, piše Biografija.org.

Kurir.rs/Gloria

Bonus video:

01:33:16

SCENIRANJE 12.03.2023. BRANISLAV LECIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja