KO JE PEVAČ KOJI ĆE GLUMITI DŽEJA? Husu svi ga znaju kao LEGENDU DEVEDESETIH, a sreću pronašao pored 25 godina MLAĐE
Foto: Printscreen/Instagram

KO JE PEVAČ KOJI ĆE GLUMITI DŽEJA? Husu svi ga znaju kao LEGENDU DEVEDESETIH, a sreću pronašao pored 25 godina MLAĐE

Stars -

Nedavno je saopšteno da je počelo snimanje filma "Nedelja", koji će biti inspirisan likom i delom legendarnog Džeja Ramadanovskog.

Očigledno, sve je najviše zanimalo ko će tumačiti lik pevača, a izbor je pao na Huseina Husu Alijevića, poznatijeg kao "Husa Beat Street", o čemu je Kurir prvi pisao.

S obzirom da će u filmu biti prikazani skoro svi trenuci Džejovog života - od pevačevog detinjstva i odrastanja u domu za nezbrinutu decu, ali i njegovog puta ka slavi, Husa će igrati Džeja u jednom periodu njegovog života.

Kako Husa važi za jednu od legendi "devedesetih" kada je žario i palio, ne čudi da je javnost radoznala kada je u pitanju njegov privatni život.

On je bio oženjen pevačicom iz grupe, Bebom, ali se ljubav nije održala. Međutim, sreća mu se ponovo osmehnula i sada uživa u ljubavi sa 25 godine mlađom Andreom Došen.

Andrea Došen je inače gostujući u jednoj emisiji otkrila da nije znala ko je on kada su se upoznali, ali da je uz njegove pesme đuskala na ekskurzijama sa školom, s obzirom da u trenutku kada je grupa bila na vrhuncu Andrea tek rođena.

- Ja zaista nisam znala koje on kada smo se upoznali. Prvi put mu ni ime nisam zapamtila. Znala sam ja pesmu 'Opsesija', uz nju sam đuskala kao klinka na ekskurziji, ali nisam znala ni ko je Husa, kao ni da je pevač. Tek kasnije sam saznala ko je zapravo on - ispričala je ona.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:04

SRCE ĆE VAM PUĆI: U čast preminulom Džeju Dorćolom se ore njegove ČUVENE PESME! Nećete moći da zaustavite SUZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track