OVO SU LEPE ĆERKE SUZANE MANČIĆ Jedna se tajno udala za MILIONERA pa se brže-bolje razvela, za drugu kažu da je ista mama
Foto: Damir Dervišagić

Prelepe

OVO SU LEPE ĆERKE SUZANE MANČIĆ Jedna se tajno udala za MILIONERA pa se brže-bolje razvela, za drugu kažu da je ista mama

Stars -

Suzana Mančić u mladosti je važila za fatalnu ženu. Ona sada uživa u skladnom braku sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, dok iz prvog braka sa Nebojšom Kunićem ima dve prelepe ćerke Teodoru i Nataliju.

Suzana se u više navrata na svojim društvenim mrežama pohvalila izgledom mezimica.

Njena ćerka Natalija se ne eksponira u javnosti, rođena je 1995. godine i vrlo liči na poznatu majku, a pojedini je porede čak i sa Anđelinom Džoli. Natalija je studirala fotografiju na Akademiji umetnosti, čime se sada i bavi.

Inače, njena starija sestra Teodora svojevremeno se tajno udala u Las Vegasu za 20 godina starijeg biznismena, ali se nakon nekog vremena i razvela.

Ono što je zaniljivo jeste to da su njih dvoje iznenada rešili da izgovore sudbonosno "da", a pritom Suzanu nisu obavestili o tome.

Kako se pričalo, Mančićeva je tek nakon završene ceremonije u Las Vegasu saznala da joj se ćerka udala, zbog čega je bila u šoku.

- Suzani je bilo žao što nije bila na venčanju ćerke, a posebno joj je bilo krivo što uopšte nije znala da će se Teodora udati. Međutim, ona joj je objasnila da su njih dvoje naprasno odlučili da se venčaju u Americi i da će organizovati veliku svadbu u Beogradu - rekao je izvor blizak voditeljki tada.

Ipak, brak Suzanine ćerke sa imućnim Amerikancem nije potrajao, te su odlučili da stave tačku na ljubav. Kako se tada navodilo glavni razlog za krah bračne zajednice su bile nepremostive razlike u karakteru između njih dvoje i sve češće nesuglasice koje su imali.

"Dok su bili u braku, ona je uživala, lepo se provodila, dosta je putovala, ali posle nekoliko godina takvog načina života, shvatila je da to ne želi. Kao svaka majka, kada mi je saopštila da se razvodi, bila sam uz nju i podržala sam je. Međutim, bilo mi je veoma teško i bila sam veoma tužna, plakala sam danima", iskreno je tada ispričala Suzana.

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track