05:58

Milan Milošević slavi rođendan

slavlje

MILAN MILOŠEVIĆ SLAVI ROĐENDAN! Bivši voditelj Zadruge okupio pola estrade, a jednu stvar im svima ZAMERA! Evo ko su PRVI GOSTI

Stars -

Novinar i nekadašnji voditelj rijaliti programa Milan Milošević večeras slavi 46. rođendan u jednom elitnom beogradskom restoranu.

Poznat je kao veliki prijatelj mnogim javnim ličnostima, a s obzirom da je zakupio celu salu za slavlje, očekuje se ozbiljan broj gostiju.

Milan Milošević
foto: Kurir

Za proslavu svog rođendana Milan je odabrao je odelo specijalnog kroja u svetlucavoj tirkiznoj boji i pozirao nasmejan prisutnim novinarskim ekipama kako bi kao pravi domaćin dočekao goste.

Milan Milošević
foto: Kurir

Milošević svake godine ima poseban zahtev od gostiju koji su većinskim delom poznate ličnosti, a to je koverta sa novcem. Kako je u izjavi za Kurir istakao, prošle godine se razočarao jer su mu malo novca dali.

- Svim gostima sam rekao da donesu belu kovertu. Volim samo koverte. Kad dođem kući sa rođendana, sve poklone stavim na stranu i onda brojim samo pare. Prošle godine sam dobio mnogo novca, sigurno za jedan manji stan u Borči. Neki su me i razočarali količinom novca koji su mi doneli. Daju nekoj pevačici u kafanu lovu, meni ne donesu.

Milošević se takođe, osvrnuo i na rijaliti program, te je prilikom iznenadio sve prisutne priznanjem da od decembra više ne prati isti.

- Ne ne, nisam upalio TV uopšte. Putem Instagrama vidim sta se dešava, katastrofa. Ne mogu po sebi da gazim, ja sam voleo taj posao davao sam sebe 300 odsto sebe, e sad ću sebe samo 100 odsto da dajem i da pokidam - dodao je on - priznao je Milan za Kurir.

05:58

Milan Milošević slavi rođendan

Prvi gosti koji su pojavili na njegovoj proslavi su Vanesa Šokčić, a sa njom je pristigla i Đanijeva supruga, Slađa Trajković.

Nada Obrić
foto: Kurir

Na pitanje novinara iz kog razloga se pevač nije pojavio s njom, ona je u šaljivom maniru otkrila da ga ne pušta "tamo gde ima puno žena".

Nada Obrić
foto: Kurir

Takođe, među prvima je pristigla i pevačica narodne muzike Nada Obrić u pratnji svoje unuke, ali i Buba Miranović koja je sve zasenila svojom lepotom.

Buba Miranović
foto: Kurir
Bora Santana
foto: Kurir

Od bivših zadrugara među prvima su pristigli Milica Kemez i Bora Santana. Kemezova je prilokom slikanja doživela mali peh, te joj je sevnulo mežunođje.

Milica Kemez
foto: Kurir

Odmah za njima stigla je i Dragana Mitar, koja je odabrala zanimljivu crno-crvenu kombinaciju.

Dragana Mitar
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

00:42

MILAN MILOŠEVIĆ POTVRDIO DA JE ČETNIK, A EVO I ZAŠTO Još uvek pamti odgovor koji je u detinjstvu dobio od svog dede

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track