POSLE OVIH PESAMA, PEVAČI SU OKIĆENI EVRIMA! Krstinja otkrila koje numere donose najviše para, ali JEDNA ĆE VAS POSEBNO IZNENADITI
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

POSLE OVIH PESAMA, PEVAČI SU OKIĆENI EVRIMA! Krstinja otkrila koje numere donose najviše para, ali JEDNA ĆE VAS POSEBNO IZNENADITI

Stars -

Muzička industrija je oduvek bila jedna od najunosnijih i najpopularnijih industrija u svetu zabave. Kao što je poznato, pesme su srce ove industrije, a neke od njih donose neverovatne zarade svojim izvođačima.

Pevačica Krstinja Todorović gostovala je kod voditelja Ivana Gajića gde je otkrila koje to pesme kada se izvedu donose najviše para.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- To je individualno. Kod nas dosta prolazi narodna muzika, logično je da bez nje nema veselja. Dakle sve te narodne i izvorne pesme, tu se pare uzimaju. Ja sam neko ko je završio solo pevanje i to nema veze sa ovom muzikom kojom se bavim. Prosto volim da kažem da bez narodnjaka nema veselja. Ne mogu izdvojiti sada posebnu pesmu jer je individualno - rekla je pevačica i dodala:

01:30

POSLE OVIH PESAMA PEVAČI SU OKIĆENI EVRIMA! Pevačica otkrila koje numere donose najviše para, ali JEDNA ĆE VAS POSEBNO IZNENADITI

Dobru pesmu vole svi da čuju. Ana Bekuta "Treba vremena", "Opet imam razloga da živim", neprikosnovene pesme Šabana Šaulića, Miroslava Ilića, Harisa Džinovića, će uvek uraditi svoje. Od ovih novijih pesama, Milica Pavlović i dan danas žari i pali.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track