"PRESLIŠAVAM ĆERKU, ONA MORA DA PAZI ŠTA RADI!" Jami priznala da i dalje vodi računa o mezimici, pa čak i kad je reč o OVOME
Foto: Kurir televizija

otvorila dušu

"PRESLIŠAVAM ĆERKU, ONA MORA DA PAZI ŠTA RADI!" Jami priznala da i dalje vodi računa o mezimici, pa čak i kad je reč o OVOME

Stars -

Pevačica Jasna Milenković Jami odavno se povukla sa javne scene, ali povremeno se ipak pojavi u nekim emisijama i često govori o svojoj ćerki Lei na koju je ponosna jer je jako dobar student.

Jami je sada otkrila kakav odnos ima s Leom koja studira Fakultet za Međunarodnu diplomatiju i bezbednost, te kaže da je do detalja upućena u ćerkino školovanje:

Jasna Milenković Jami
foto: Kurir televizija

- Ona je uz mene skrtoz kao što sam ja preko nedelje uz nju kad je fakultet u pitanju. Njeno gradivo znam jer je ja propitujem. Ušla sam u sitna crevca i mogla bih da gostujem u "Hit Tvitu". Svi njeni prijatelji obožavaju Jami i meni je puno srce jer mlade generacije vole i ono što smo pravili devedesetih. Mora da vodi računa i van medija zbog toga što mislim da tako treba. Mogu da budem nepoznata i poznata, ali svaka devojka koja raste, pogotovo u ovom gradu mora da vodi računa. Bogu hvala trend nije uticao na nju - govorila je ona.

Jasna Milenković Jami, Lea Milenković
foto: Printscreen/Red TV

Pevačica se prisetila teških i ratnih vremena tokom kojih je pevala u Hrvatskoj:

- Teški su bili dani, ali mogu da kažem da sam jednom momenta kad je bilo najžešće išla u Vukovar, pevala i sve što sam videla i doživela, žene u maskirnim odelima, beba sa jedne strane, puška sa druge, sve u raspadu, a ti dođeš da pevaš i da im nekako podigneš moral... To su mučne stvari - poručila je ona u emisiji Premijera.

Kurir.rs

Bonus video:

00:34

Jasna Milenković Jami radi špagu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track