PUKLA BRUKA NA ROMSKOJ SVADBI! Đani otkrio sve ŠOK DETALJE, mladu kupuju za 250.000€, a evo zašto je nastao KARAMBOL u Berlinu
Foto: Damir Dervišagić, ATA images

pevačice sa svatovima spremali turšiju

PUKLA BRUKA NA ROMSKOJ SVADBI! Đani otkrio sve ŠOK DETALJE, mladu kupuju za 250.000€, a evo zašto je nastao KARAMBOL u Berlinu

Stars -

Najspektakularnije svadbe, bez sumnje, prave Romi. Podrazumeva se - gastarbajteri. Romske mlade se kupuju, a cene se kreću i do 250.000 evra! Galantni su i prema pevačima - za nastupe im daju desetine hiljade evra, ali su zato prisiljeni da svakome ispu - njavaju i najluđe želje i zahteve.

svadba, romska svadba
foto: Printscreen/Youtube

Tako su Nada Topčagić i Viki Miljković pomagale Romkinjama da očiste pečene paprike za zimnicu, a Radiša Trajković Đani je pevao ležeći na zemlji kad je pukla bruka i saznalo se da mlada nije nevina! Romi poštuju tradiciju, a jedan od glavnih običaja jeste da mlada i mladoženja prvog dana svadbe idu na "spavanje". A onda gosti čekaju "rezultat"...

Ako je mlada "ispravna", nastavlja se veselje uz šampanjac. Ako nije, dogovaraju se da li će veselje nastaviti ili otkazati. Đani je otkrio šokantan razlog zbog kog je jedna svadba u Berlinu otkazana.

- Sećam se da su u jednom trenutku gosti počeli da se komešaju, došaptavaju... Ispostavilo se da mlada nije nevina. Kad je otac počeo da je bije, uzviknula je: "Pa ti si prvi spavao sa mnom!" Svadba je odmah prekinuta! - ispričao je Đani i dodao da mu nikad nisu tražili kusur od bakšiša.

Nada Topčagić
foto: Kurir tv

- Okite me novčanicama kao božičnu jelku. Jednom me je gazda zamolio da kleče i pevam, ali sam na kraju legao na zemlju i tako pevao. Upropastio sam odelo, pa mi je gazda posle svadbe iškelirao 2.500 evra da kupim novo.

Nada Topčagić ne krije da je na svadbi u Italiji, zajedno s Viki, Romkinjama pomagala da spreme zimnicu, ali je samo veselje bilo spektakularno.

- Na romskim svadbama sam najviše zarađivala. Svi su u odelima, kao da gledaš film "Kum"! - iskrena je Topčagićeva i napominje da je ne vreda ni lepljenje novčanica na čelo, baš kao ni Eru Ojdanića, koji rado prihvata ovakve poslove i koji je od bakšiša s jedne svadbe početkom sedamdesetih godina kupio nov automobil.

- Pevači koji nisu odslužili vojsku na romskim svadbama imaju priliku da nauče da puze. S obzirom na to koliko se tamo radi, mogu da p**pišaju majčinu krv!

Pevačica Goca Božinovska romske svadbe smatra najlepšim.

Goca Božinovska
foto: Kurir

- Romi su gospoda. Nema vulgarnosti ni kad dobijaš bakšiš. Obično stave bakšiš u cipelu ili čizmu ili te okite ogrilcom od novčanica.

kurir.rs/informer

Bonus video:

01:04

Đani o susretu sa Đokovićem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track