FILIP ŽIVOJINOVIĆ U PROVODU BEZ ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Evo SA KIM je lumpovao u kafani, a jedna pesma ga je posebno POGODILA!
Foto: Nemanja Nikolić

solo

FILIP ŽIVOJINOVIĆ U PROVODU BEZ ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Evo SA KIM je lumpovao u kafani, a jedna pesma ga je posebno POGODILA!

Stars -

Aleksandra Prijović uživa u dugogodišnjem braku sa Filipom Živojinovićem, a iako ih retko kada možemo videti razdvojene, osvanuo je snimak Živojinovića kako u noćnom provodu uživa bez lepše polovine.

koncert Riblje Čorbe, Tasmajdan Stadion, 16.8.2021., Filip Živojinović
foto: Damir Dervišagić

Pevačica je sa Filipom osnovala porodicu i dobila naslednika. Njihov brak važi za jedan od najskladnijih na estradi, a kako su retki trenuci kad nisu zajedno, njegova objava privukla je veliku pažnju.

Njemu je na uvo pevao Nenad Blizanac pesmu "Svirači stari", koju u originalu peva Uroš Živković, a čiji je tekst upravo Živojinović napisao.

Filip Živojinović
foto: Printscreen

Podsetimo, Filip je vrlo uključen u Aleksandrinu karijeru, pa joj je napisao i veliki hit sa poslednjeg albuma "Zvuk Tišine" a kako pevačica stalno kači objave iz studija i taguje supruga nema sumnje da će se i na sledećem albumu naći pesme sa njegovim potpisom.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

00:59

Filip Živojinović peva drugoj pevačici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track