TARA SIMOV PRIMLJENA U BOLNICU NA SVOJ ROĐENDAN! Starleta drugi put za nekoliko dana hospitalizovana, osetila BOL u STOMAKU
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen Instagram

TARA SIMOV PRIMLJENA U BOLNICU NA SVOJ ROĐENDAN! Starleta drugi put za nekoliko dana hospitalizovana, osetila BOL u STOMAKU

Stars -

Bivša zadrugarka Tara Simov danas je hitno primljena u GAK "Narodni front" zbog navodnih bolova u stomaku, ali je srećom sa bebom sve u najboljem redu!

Tara Simov u drugom je stanju i nosi devojčicu. Četiri meseca je bivša zadrugarka krila od javnosti da je u blagoslovenom stanju jer je trudnoća bila rizična i sa svojim izabranikom Danilom se borila da beba ostane zdrava. Kada se stanje stabilizovalo, oni su rešili da podele ove najlepše vesti sa svojim fanovima na Instagramu.

Tara Simov
foto: Printscreen/Instagram

Međutim, danas je došlo do novih komplikacija i Tara je hitno primnjena u GAK "Narodni front".

Tarina bliska prijateljica je navodno otkrila da je prethodna noć za Simovu bila teška.

Tara Simov
foto: Printscreen Instagram

- Uspaničila se. Osetila je jake bolove u predelu stomaka i odlučila je da ode u bolnicu kako bi je doktori pregledali. Srećom, beba nije u opasnosti, ali ovo je Taru baš uplašilo. Da stvar gude još gora, njoj je danas rođendan i umesto da ga provede sa prijateljima, ona je u bolnici. Ne znam kada će izaći, ali nadam se da će sve biti u redu - rekla je Tarina drugarica.

Pre nekoliko dana Tara je upitala svoje pratioce da li znaju za neku kliniku u okolini Niša koja ima noćno zbrinjavanja (spavanje i nega), jer joj je pozlilo, a na sledećem storiju koji je objavila videlo se da je primljena na Klinku za ginekologiju i akušerstvo u Nišu. Tada je Tara primila infuziju, dok ju je dečko držao za ruku. Ona je nedavno otkrila i da se tokom trudnoće bori sa kamenom i peskom u bubregu.

Kurir.rs/Srbija Danas

Bonus video:

00:04

Trudna Tara Simov plače na sav glas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track