AMIDŽIĆ NE ŽALI PARE ZA NOVU RIBU! Ognjen nedavno častio Minu luksuznim putovanjem na Maldive, ali to NIJE SVE!
Foto: screenshot Pink tv

ZALJUBLJEN

AMIDŽIĆ NE ŽALI PARE ZA NOVU RIBU! Ognjen nedavno častio Minu luksuznim putovanjem na Maldive, ali to NIJE SVE!

Stars -

Ognjen Amidžić već nekoliko meseci uživa u vezi s novom devojkom Minom Naumović, a sada svakog dana isplivavaju novi detalji njihovog odnosa, koji je danima tema broj jedan na domaćoj estradi.

Kako saznajemo, voditelj je potpuno izgubio glavu za svojom koleginicom, pa na sve načine pokušava da joj udovolji i pokaže joj koliko mu znači. Tako ne žali novac kad je ona u pitanju, pa je obasipa raznim skupocenim poklonima.

Mina Naumović, Ognjen Amidžić
foto: Nemanja Nikolić, Instagram/callmenaumi

Nedavno ju je oduševio skupocenim satom i tašnicama, ali i putovanjima, u kojima je Mina redovno uživala i pre nego što je počela da se zabavlja s popularnim Amidžom. Domaći mediji preneli su i informaciju da par do sada nije hteo da ruča po beogradskim restoranima kako bi izbegao radoznale poglede, ali zato koriste svaki slobodan trenutak da zajedno otputuju van grada. Tako su navodno krajem prošlog meseca viđeni i u jednom luksuznom rizortu na Tari, gde su uživali u romantičnom vikendu.

Osim putovanja po zemlji, par je, dok se za njihovu ljubav još nije znalo u javnosti, zajedno otputovao i na jednu luksuznu egzotičnu destinaciju. Ognjen je tako svoju dragu početkom februara častio i putovanjem na Maldive. Tada je Mina na svom Instagramu objavila fotografiju sa aerodroma na kojoj se vidi njena ruka sa dva pasoša, pa ostaje misterija da li joj je tada društvo pravio upravo voditelj. Ona je tokom boravka na Maldivima objavljivala fotografije na kojima se vidi kako uživa, ali nijednom nije pokazala niti tagovala ko joj je tada pravio društvo.

Mina Naumović, Ognjen Amidžić
foto: Zorana Jevtić, Printscreen instagram

Inače, da Ognjen ima ozbiljne namere s Minom, može se zaključiti i po tome što je, prema našim saznanjima, nedavno kupio i stan u sivoj gradnji, u koji navodno planira da se s njom preseli kad bude bio završen.

Podsetimo, kako smo juče ekskluzivno i objavili, Amidžić i Naumovićeva su svoju vezu započeli još u avgustu prošle godine, ali njihov dogovor od početka veze je bio da nikome ne govore da su nešto više od prijatelja i kolega koji rade na zajedničkom projektu. Ipak, kako se ljubav ne može sakriti, polako su počeli da se opuštaju i ponašaju slobodnije nego inače, pa je i do medija došla informacija da su njih dvoje u emotivnoj vezi kad su primećeni zajedno na jednoj benzinskoj pumpi.

Mina Naumović, Ognjen Amidžić
foto: Nemanja Nikolić, Instagram/callmenaumi

Kurir.rs

Bonus video:

00:40

AMIDŽIĆ BRUTALNO ISKREN! Otkrio ko je NAJGORI ZA SARADNJU na estradi: Prave lažnu sliku o sebi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track