SLAĐA NIJE JEDINA KOJA JE BESRAMNO PREVARILA NACIJU! Porodica ovog zadrugara je napravila SKANDAL o kom je brujao BALKAN
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen YouTube, Nemanja Nikolić

LAŽIRALI SMRT KAKO BI GA IZVUKLI IZ ZADRUGE

SLAĐA NIJE JEDINA KOJA JE BESRAMNO PREVARILA NACIJU! Porodica ovog zadrugara je napravila SKANDAL o kom je brujao BALKAN

Stars -

Slađa Petrušić, voditeljka i učesnica rijalitija, šokirala je javnost kada je objavljeno na njenim nalozima na društvenim mrežama da je preminula.

Mnogi su posumnjali u istinitost ove informacije, pa su se čak njeni prijatelji i rodbina oglašavali, tvrdeći da Slađana Petrušić lažira svoju smrt, što se naposletku i obistinilo. Međutim, Petrušićeva nije jedina poznata ličnost, koja je besramno prevarila naciju. Pre nje, to je za rukom pošlo, porodici takmičara Marka Osmakčića, koja je lažirala smrt njegovog oca Franja, kako bi Marka izvukli iz Bele kuće.

otac Marka Osmakčića, Franjo Osmakčić, Franja Osmakčić, Marko Osmakčić, Groblje, Laništa
foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić, Nenad Kostić

Oni su tada dostavili umrlicu produkciji, a Marko je hitno izveden iz "Zadruge.

- Tužna srca javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima žalosnu vest da nas je naš Franjo Osmakčić tragično napustio dana 08.06.2022 u 58-oj godini života. Ispraćaj pokojnika biće u ponedeljak 13.06.2022. u 16:00 na mesnom groblju u Laništima - pisalo je u umrlici.

Ispostavilo se da Franjo nije preminuo, a da je sve to urađeno kako bi Marka sklonili od Viktorije Mitrović, koja je zatrudnela sa njim i prvenstveno nije želela da ode na abortus.

Slađa Petrušić
foto: Nemanja Nikolić

Kako je advokat objasnio, Slađana bi za ovo krivično mogla da odgovara samo u slučaju da je ostvarila korist.

- To samo po sebi nije krivično delo, sem ako ona nema neku materijalnu korist, što u ovom slučaju još uvek ne znamo. Moguće da je u pitanju obično zamajavanje javnosti, što nije kažnjivo - rekao je advokat Mladen Magdelinić za Informer.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:54

Majke snajke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja