SLAĐA NAKON LAŽIRANJA SMRTI RAZVUKLA OSMEH! Frapirala naciju, a sada sve razbesnela: "Evo ZAŠTO sam to uradila"
Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

ne prestaje da šokira

SLAĐA NAKON LAŽIRANJA SMRTI RAZVUKLA OSMEH! Frapirala naciju, a sada sve razbesnela: "Evo ZAŠTO sam to uradila"

Stars -

Slađa Petrušić, voditeljka i učesnica rijalitija, šokirala je javnost kada je objavljeno na njenim nalozima na društvenim mrežama da je preminula.

Mnogi su posumnjali u istinitost ove informacije, pa su se čak njeni prijatelji i rodbina oglašavali, tvrdeći da Slađana Petrušić lažira svoju smrt, što se na kraju obistinilo.

Sad se oglasila na društvenim mrežama i šokirala opravdanjem za pomenut slučaj.

Slađana Petrušić
foto: Printscreen TikTok

- Ja se još jednom izvinjavam ako sam vas rastužila, nemam pojma šta više da vam kažem na sve. To nije bila namera. Namera je bila nešto sasvim deseto. Evo, sad kad vas ima malo više ovde ispričaću - rekla je ona u lajv uključenju, pa bez blama istakla da je na ovaj način želela da - pređe medije.

Slađana Petrušić
foto: Printscreen TikTok

- Namera je bila sasvim deseta, jer od medija trpim strašne udarce, pogotovo od onih poslednjih objava. Onda sam odlučila da se povučem skroz iz medija. Kad god su me zvali nisam htela dati intervju, ništa - rekla je Slađana Petrušić, između ostalog, dok je u uključenju imala osmeh od uva do uva.

Slađana Petrušić
foto: Printscreen TikTok

Podsetimo, Slađana je na društvenoj mreži Instagram prvo lažirala fotografije da je imala operaciju i da je povredila obe noge, a onda je na profilu objavila navodnu poruku porodice, koja je obavestila javnost da je Slađa umrla, što se ispostavilo kao laž. Slađa Petrušić u poslednje vreme bila je aktivna na društvenoj mreži TikTok gde je pravila razne izazove kojima je htela da privuče pažnju ljudi.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:54

Majke snajke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track