VELIKI INTERVJU DUŠICE JAKOVLJEVIĆ! Voditeljka otvorila dušu DETINJSTVU pa sebi poželela nešto posebno, a tiče se POSLA
Foto: Printscreen TV Pink

progovorila o prazniku

VELIKI INTERVJU DUŠICE JAKOVLJEVIĆ! Voditeljka otvorila dušu DETINJSTVU pa sebi poželela nešto posebno, a tiče se POSLA

Stars -

Voditeljka Dušica Jakovljević progovorila je o najradosnijem hrišćanskom prazniku Vaskrsu i tom prilikom je otkrila kako se u njenoj kući slavi praznik i ko je ove godine bio zadružen za farbanje jaja.

Ko je ove godine farbao jaja u tvojoj porodici?

- Ove godine jaja su farbala Anđela, Ognjen i Anđelina najbolja drugarica. Ja sam za to vreme kupovala sve što treba za dekoraciju, nova činija i sve što su mi dostavili kao spisak da treba da nabavim, a sve ostalo su oni završili. Bili su vrlo nestrpljivi da ofarbaju jaja i bili su oduševljeni kada su to završili. Mogu vam reći da su bili fantastični, ofarbali su jaja samo u crveno jer je u mojoj porodici tradicija da se jaja farbaju samo u crveno ili u lukovini. Kada su bili mali, malo smo eksperimentisali sa tim tehnikama farbanja jaja, međutim sada kada su stariji, jaja se farbaju isključivo u crvenu boju i kod mojih roditelja u lukovinu.

Dušica Jakovljević, Jelena Nikolić
foto: Printscreen

Šta je to što najviše voliš za Vaskrs i ko redovno u tvojoj porodici pobeđuje u tucanju jajima?

- Tucanje jajima je jedna od netakmičarskih tradicija u našoj kući, u smislu da je nama važno i samo uzbuđene donosi sam čin, a potpuno je nevažno ko će odneti pobedu. Ja najviše volim da pobede deca, jer to jeste najradosniji praznik da bi se oni dobro zabavili i da bi osetili u današnje vreme, koje je tako brzo i sve nam se svodi na multimediju, a jako je važno da negujemo tu tradiciju i da se održava porodična tradicija i da se prenosi na decu. Mislim da je vera i tradicija nešto što jedan narod čini kompletnim.

Dušica Jakovljević
foto: Kurir televizija

Ostvarena si majka, žena sa prelepom karijerom koja voli svoj posao i uživa radeći ga, zaljubljena si… Šta je to što bi sebi poželela za ovaj praznik?

- Ja mislim da sam u mom životu već pobedila, ali onda kad pomislim šta sve može i šta je preda mnom i na vreme koje je preda mnom, dobijem tek tada novu snagu i energiju za stvari koje dolaze. Definitivno sam na vreme neke stvari da uradim i sada kada su deca već velika, ja imam dovoljno vremena da mogu da se pozabavim sobom i svojim nekim privatnim životom i svojim poslovnim životom, mislim da najbolje tek dolazi. Sve te moje želje vezane su za apgrejd svega onoga što je trenutno moj život.

Koja ti je omiljena uspomena iz detinjstva vezana za ovaj praznik?

- Pa to su uvek neke priče o porodičnoj istoriji, neke dogodovštine porodične koje su se prenosile s kolena na koleno i njih volimo da se sećamo. Tako da, vreme je samo postalo jako brzo i sve manje imamo vremena za druge i zato mislim da treba da budemo svesni dragocenosti ovih trenutaka koji donose naši praznici.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

00:14

Dušica Jakovljević u haljini sa izrezom do kuka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track