OJADIO GASTOZA ZA 30.000 €?! Jutjuber zakupio apartmane na Zlatiboru na 5 godina, dao keš, a onda lik MISTERIOZNO nestao
Foto: Damir Dervišagić

OJADIO GASTOZA ZA 30.000 €?! Jutjuber zakupio apartmane na Zlatiboru na 5 godina, dao keš, a onda lik MISTERIOZNO nestao

Stars -

Nenad Marinković Gastoz, kako prenose mediji, navodno je prevaren za 30.000 evra!

Pevača se našao ispred jednog poznatog restorana u Beogradu sa svojim advokatom, nakon čega su otišli na večeru.

Kako otkriva izvor, Nenad Marinković Gastoz se sastao sa svojim pravnim zastupnikom jer ga je jedan muškarac s kojim je imao dogovor o zakupu nekoliko apartmana za Zlatiboru na određeni vremenski period prevario za sumu od 30.000 evra.

Tara Simov, Nenad Marinković Gastoz
foto: Printscreen/Ami G

Bivši učesnik rijalitija i jutjuber je uložio novac i napravio pogodbu da će dobijati deo zarade od izdavanja apartmana. Međutim, muškarac s kojim je napravio dogovor prestao je da se javlja i nije mu vratio novac:

- Nenad ima dosta poslovnih ponuda, stalno nastupa i redovno ulaže novac u neke isplative poslove. Ovoga puta mu je jedan momak predložio da zakupi više apartmana na Zlatiboru na period od pet godina po ceni od 30.000 evra i njemu se ova ideja učinila zanimljivom, napravili su dogovor i sve je delovalo u redu. Međutim, lik je prestao da mu se javlja. Nenad ga je uporno zvao i pokušavao da stupi u kontakt s njim preko nekih ljudi, ali ništa. Sad je podneo prijavu i angažovao advokata da bi sudskim putem vratio svoj novac - rekao je izvor.

Nenad Marinković Gastoz nije odgovarao na pozive, ni poruke.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:09

Gastoz pozvao prijatelje na slavu pa se olešio i zaspao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track