PONOSNA BAKA PROGOVORILA O SVEMU! Danijela Rodić o Bogdaninom oporavku nakon porođaja i malom Željku, evo na koga liči KRSTAN!
Foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

NE KRIJE SREĆU

PONOSNA BAKA PROGOVORILA O SVEMU! Danijela Rodić o Bogdaninom oporavku nakon porođaja i malom Željku, evo na koga liči KRSTAN!

Stars -

Porodice Ražnatović i Rodić su u ponedeljak, 17. aprila, postale bogatije za još jednog člana, a Bogdana Ražnatović se porodila carskim rezom i na svet donela drugog sina Krstana i to na dan rođenja pokojnog dede Željka Ražnatovića Arkana.

Bogdana Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Ponosni tata, bokser Veljko Ražnatović, iste večeri je povodom rođenja sina upriličio veliko slavlje u vili na Dedinju, a nakon što su se okupili brojni članovi porodice, prijatelji i Cecine kolege sa estrade koje su atmosferu dovele do usijanja, usledio je vatromet i lumpovanje sa trubačima.

Danijela Rodić
foto: Nemanja Nikolić

Danijela Rodić za domaći medij otkrila je detalje sa proslave, ko trenutno čuva malog Željka i kako teče ćerkin oporavak nakon carskog reza.

- Čestitke stižu svakodnevno, na proslavi je bilo stvarno veselo i prelepo. Sa Bogdanom se čujem non-stop, ona je dobro. Videli smo se i preko video-poziva, ali i uživo. Beba je super - počela je Danijela.

Bogdana Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Baka je potom otkrila da mali Krstan liči na svog starijeg brata, ali da je za nijansu tamniji od plavokosog Željka.

- Videla sam unuka, presladak je! Liči na svog brata, tu su slični, imaju iste crte lica. Malo je tamniji, Željko je bio malo plavlji, ali deca se za godinu dana promene, videćemo - kaže Bogdanina majka i otkriva kada će Ražnatovićka napustiti porodilište.

- Ne znamo kada će Bogdana izaći iz bolnice, zato što se porodila carskim rezom, tako da i bolje je da ostane u bolnici. Oporavak traje. Samo da je sve kako treba prošlo, hvala Bogu - priča Rodićka.

Veljko Ražnatović, Joca Stefanović
foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

Uprkos dobroj atmosferi na proslavi kod prijatelja, Danijela se ipak nije latila mikrofona, jer kako kaže, ima onih koji to rade mnogo bolje od nje.

- Bilo je veselo, ali nisam se latila mikrofona, nisam ja taj talenat. Ima ko zna da peva, zna se!

Danijela je spremna da maksimalno pomogne Bogdani oko novorođenčeta, koja će nakon izlaska iz porodilišta živeti opet na relaciji Titel - Beograd.

- Svi ćemo joj pomagati oko bebe, i Željko i Veljko, jedna baba, druga baba, deda, svi ćemo da ga čuvamo. Beba će za početak biti na relaciji Titel - Beograd. Malo kod nas, malo kod njih - otkriva ponosna baka.

Bogdan Rodić, Danijela Rodić, otac, majka, Svetlana Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić, Veljko Ražnatović, Titel, miraz
foto: Sonja Spasić

Dok je mama u porodilištu, malog Željka u Titelu čuva baka Danijela, koja ističe da njen unuk nije ni svestan da je dobio brata.

- Željko je trenutno sa mnom, kod mene je zasad. Još uvek nije svestan da je dobio brata, dok ne dođe beba kući.

Rodići su u kratkom periodu dobili četiri unuka, a Danijela ne krije da bi volela da ima i unuku.

- Bože zdravlja biće još dece, ali tek se porodila, polako... Ne bi bilo loše da posle četiri unuka dobijemo i unuku, dobro bi nam došla jedna devojčica. Kako bude, samo nek je živo i dravo - zaključila je Danijela.

Kurir.rs/24sedam

Bonus video:

00:04

Bogdana Ražnatović blista u Titelu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track