ZBOG BRUTALNE PREVARE PRETI MU KAZNA OD 10 GODINA ZATVORA! Oglasio se Gastosov advokat i otkrio SVE detalje krivičnog dela!
Foto: Damir Dervišagić

skandal

ZBOG BRUTALNE PREVARE PRETI MU KAZNA OD 10 GODINA ZATVORA! Oglasio se Gastosov advokat i otkrio SVE detalje krivičnog dela!

Stars -

Nakon saznanja da je Nenad Marinković Gastoz prevaren za za novčanu sumu od 30.000 evra, domaći mediji stupili su u kontakt sa njegovim pravnim zastupnikom Denisom Kurtovićem.

Nenad Marinković Gastoz, Gastoz, Gastozz
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, prema izjavi izvora bliskog Gastozu, jutjuber je želeo da rentira nekoliko apartmana na Zlatiboru na pet godina za 30.000 evra, ali je prevaren:

- Nenad ima dosta poslovnih ponuda, stalno nastupa i redovno ulaže novac u neke isplative poslove. Ovoga puta mu je jedan momak predložio da zakupi više apartmana na Zlatiboru na period od pet godina po ceni od 30.000 evra i njemu se ova ideja učinila zanimljivom, napravili su dogovor i sve je delovalo u redu. Međutim, lik je prestao da mu se javlja. Nenad ga je uporno zvao i pokušavao da stupi u kontakt s njim preko nekih ljudi, ali ništa. Sad je podneo prijavu i angažovao advokata da bi sudskim putem povratio svoj novac- za "Informer" je izjavio izvor.

Tara Simov, Nenad Marinković Gastoz
foto: Printscreen/Ami G

A sada je informaciju o tome da je Gastoz prevaren, potvrdio je i njegov advokat:

- Nadležnom tužilaštvu u Beogradu je podneta krivična prijava protiv osumnjičenog (ime poznato redakciji), zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo Prevare iz čl. 208. st. 1. u vezi st. 4. Krivičnog Zakonika Republike Srbije, a kojim krivičnim delom je predviđena kazna zatvora od 2 do 10 godina i novčana kazna, jer iznos prelazi sumu od 1.500.000,00 RSD - priča pravni zastupnik Nenada Marinkovića Gastoza, Denis Kurtović i dodaje:

- Nažalost, i nakon vise upućenih poziva prema osumnjičenom, poslate opomene, isti nije izvršio svoju obavezu, te je svojim radnjama uz lažno prikazivanje činjenica doveo u zabludu Marinkovic Nenada iz Beograda i duži vremenski period ga održavao u istu, dok ga je prethodno naveo da izvrši radnje koje su očigledno usmerene samo u pravcu oštećenja Nenadovog imovnog stanja.

Nenad Marinković Gastoz
foto: Stefan Jokić

Denis ističe da će priča dobiti epilog na sudu i da veruje u tužilaštvo u Beogradu:

- Imajući u vidu efikasnost postupajućeg tužilastva u Beogradu, očekujemo brzo postupanje i sašlusanje osumnjičenog, pa i izvođenje preostalih predloženih dokaznih radnji. To za sada sve što vam mogu reći - kazao je Kurtović.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:36

Saša Popović u emisiji Sceniranje otkrio kako je protekao prvi susret sa Lepom Brenom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track