BILA JE NAJZAPAŽENIJA ZVEZDA GRANDA A ONDA JE NESTALA! Pevačica šokirala javnost jednom objavom, PLJUŠTE ČESTITKE i pohvale!
Foto: Shutterstock, Printscreen/Zvezde Granda

dobila novu ulogu

BILA JE NAJZAPAŽENIJA ZVEZDA GRANDA A ONDA JE NESTALA! Pevačica šokirala javnost jednom objavom, PLJUŠTE ČESTITKE i pohvale!

Stars -

Tijana Kadović, bila je jedna od najzapaženijih učenica „Zvezda Granda“ koja je ostala upamćena kao pevačica koja je dizala prašinu svakim svojim pojavljivanjem i u Grandov studio dolazila kamperom.

Tijana Kadović
foto: Printskrin Youtube

Iako su joj mnogi predviđali blistavu karijeru nakon „Zvezda Granda“, te joj je čak i sam Saša Popović poručio da će biti „najveća zvezda koja je izašla iz ovog takmičenja, Tijana se povukla u ilegalu nakon što je ispala iz takmičenja tik pred finale.

Tijana Kadović, Zvezde Granda
foto: Printscreen/Youtube

Sa medijskom legalom usledila je i slaba aktivnost na društvenim mrežama na kojima ne objavljuje često, međutim sada se oglasila na svom Instagramu najlepšim povodom i otkrila da je trudna.

Tijana Kadović
foto: Printskrin

Tijana se nalazi u 38. nedelji trudnoće i izgleda odlično, buduća mama pozirala pokazujući trudnički stomak u crnoj dugoj suknji i topu sa dugim rukavim akoji u prvi plan ističe njeno blaženo stanje.

Tijana Kadović
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

03:14

PLAN JE DA SE UNIŠTE ZVEZDE GRANDA I SAŠA POPOVIĆ! Snežana Đurišić progovorila o PRAVOJ pozadini optužbe za primanje mita

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track