ANA KORAĆ UŽIVA NA JAHTI U ITALIJI! Starleta ispozirala u ŠANELU, a svi komentarišu samo jedno: "ŠTA JOJ BI"?!
Foto: Pritnscreen

lepo vreme lepi momenti

ANA KORAĆ UŽIVA NA JAHTI U ITALIJI! Starleta ispozirala u ŠANELU, a svi komentarišu samo jedno: "ŠTA JOJ BI"?!

Stars -

Ana Korać nedavno se porodila i na svet donela sina, ona često kači slike sa svojim sinom i o tome koliko pažnje i ljubavi mu posvećuje, a sada je otputovala u Italiju pa objavila slike sa luksuzne jahte.

Starleta je svojom pojavom i savršenom linijom ostavila pratioce bez daha, a mnogi su primetili i da je Ana skroz promenila stil oblačenja i da otkako se porodila više nema provokativnih stajlinga.

Ona je sada pozirala u crnom odelu, na koje je zakačila Šanel broš i sve to uparila sa belom Šanel torbicom, a onda su usledili komentari:

"Ovo više nije ista žena", "Šta joj bi, pa se zakopčala do grla", "Otkako si poslala majka još si lepša" "Divno izgledaš Anči", "Da li se ova žena uopšte porodila" – bili su neki od komentara.

Ana Korać
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Ana je nedavno progovorila o majčinstvu.

- Odlično se osećam, baš onako kako sam i zamišljala, srećno, blagosloveno i ispunjeno. Roditeljstvo u ženi budi najvrednija osećanja. Moje srce, duša, kompletno biće je posvećeno sinu, koji je centar mog sveta. A bebac je predobar, mio, sladak i malen. Upoznajemo se polako, obožavamo i slušamo, i ja njega i on mene - rekla je Ana za domaće medije.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

00:43

Ana Korać bila vredna, ni jaja nisu mogla bez šljokica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track