IGRA MOLDAVKU, MORALA JE DA NAUČI RUMUNSKI JEZIK: Balašević potvrdio da Berovićka igra u njegovom filmu, evo s kim će glumiti
Foto: Printskrin/Instagram

pojačanje

IGRA MOLDAVKU, MORALA JE DA NAUČI RUMUNSKI JEZIK: Balašević potvrdio da Berovićka igra u njegovom filmu, evo s kim će glumiti

Stars -

Maja Berović odlično se snašla u ulozi Moldavke koja joj je poverena u filmu "Megdan". Ovo je rekao Aleksa Balašević, producent tog ostvarenja, koji je na društvenim mrežama potvrdio da se pevačica oprobala kao glumica, rekavši da je sjajno savladala sve prepreke, između ostalog i dijaloge na rumunskom jeziku.

Maja Berović
foto: Printscreen/Instagram

- Za sve vas što pitate, istina je da Maja Berović igra u filmu "Megdan". Holivudski reditelj i naš koproducent, legendarni Todor Čapkanov dodelio je Maji veliku ulogu u Moldaviji. Maja je naučila rumunski, tako da su najpoznatiji moldavski i rumunski glumci, kao što su Ion Behet, Genadi Boyarkin i ostali bili oduševljeni. Takođe i naši glumci. Maja je dokazala velikom reditelju i kolegama glumcima da je dokazana umetnica i da lako menja discipline. Uskoro više, hvala svima - napisao je sin pokojnog kantautora Đorđa Balaševića.

Aleksa Balašević, Todor Čapkanov
foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, kako su mediji ranije pisali, Berovićeva je zdušno prihvatila Aleksinu ponudu.

- Maja glumi Moldavku i ima repliku na rumunskom jeziku. Baš se posvetila ovom projektu, dugo je vežbala svoje scene i akcenat. Neće glumiti pevačicu, kao što su mnogi očekivali, već jednu veoma zanimljivu devojku. Mnogo su joj pomogli i glumci, koji su je lepo prihvatili i od kojih je "krala zanat" - rekao je izvor sa seta pre nekoliko dana.

Film Megdan, Viktor Savić
foto: Jelena Ćalasan

U filmu "Megdan" glavnu ulogu "čoveka s mesecom u očima" (po pesmi Đorđa Balaševića) igraće Vojin Ćetković, što je bila želja pokojnog kantautora. Pored njega, u filmu će se naći i glumci Viktor Savić, Nina Seničar, Aleksandar Radojičić, Petar Božović... Film se snima u Srbiji, Sloveniji i Moldaviji.

Lj. S.

Bonus video:

00:45

Maja Berović proslavila 1. rođendan sinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja