ROBERT ŠAULIĆ CELOG ŽIVOTA JE PATIO ZA ŠABANOM, A GDE JE DANAS! Vanbračni sin legendarnog pevača živi u bedi i siromaštvu!
Foto: Damir Dervišagić

tuga

ROBERT ŠAULIĆ CELOG ŽIVOTA JE PATIO ZA ŠABANOM, A GDE JE DANAS! Vanbračni sin legendarnog pevača živi u bedi i siromaštvu!

Stars -

Legendarni pevač Šaban Šaulić ima troje dece sa Gordanom Šaulić, a opšte je poznato da postoji vanbračni sin koji je tvrdio da je njegov sin, Robert Šaulić.

Šaban Šaulić, Robert Šaulić

Robert gotovo nikada nije davao izjave za medije, ali je jednom prilikom napravio presedan.

Naime, na očevoj sahrani stajao je po strani, ne želeći da prilazi sestrama i Goci jer zna da njima to ne bi prijalo. Međutim, mlađem bratu, Mihajlu kako su mediji tada preneli prišao je u kapeli i čvrsto ga zagrlio dok su obojica ronili suze.

Šaban Šaulić, Ilda Šaulić, Mihajlo Šaulić, Sanela Šaulić, Robert Šaulić, Hasan Dudić, Nataša Gluhović
foto: Sonja Spasić

Brata Mihajla upoznao sam na tatinom koncertu na Kalemegdanu gde me je on pozvao da dođem da se družimo. Mihajlo je trčkarao okolo i u jednom trenutku kada sam ja rekla: „E tata, da te pitam…“, Mihajlo je zbunjeno pitao Šabana: „Kako on tebe zove tata?“ Taj trenutak ću pamtiti do kraja života! Otac je tada zagrlio obojicu i nežno rekao Mihajlu: „Kako sam tebi tata, tako sam i njemu samo što nemate istu majku. Mami Goci ne smeš nikad da kažeš da si upoznao brata i to je naša tajna koju moramo da čuvamo“ - suznih očiju govorio je tada Robert, pa dodao:

Robert Šaulić
foto: Damir Dervišagić

- I zaista, Mihajlo je ćutao sve ove godine. Možda ni dan-danas nije ništa rekao Goci. Pitao sam ja kasnije tatu kada smo se viđali da li je Mihajlo odao tajnu Gordani, on mi je rekao da ni reč nikada nije rekao. Posle toga brata i sestre video sam tek u kapeli na sahrani našeg oca - bio je iskren vanbračni sin Šabana Šaulića.

Šaulić je Roberta dobio kad je imao 18 godina te je za njega plaćao alimentaciju dok nije postao punoletan, što je potvrdio i pevačev menadžer svojevremeno.

Robert Šaulić, Šaban Šaulić, Goca Šaulić, Mihajlo Šaulić
foto: Sonja Spasić, Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

Nedavno, domaći mediji su brujali o njegovoj navodnoj samrti

- Nisam dobro. Tata čekaj me - rekao je, navodno, Robert Šaulić (47), ali nije rekao od čega boluje.

Robert živi u Zrenjaninu, a komšije govore da nema novca ni za hranu, kamoli za odgovarajuće lekove. Istakli su da je Robert, dok je mogao, čuvao stare i bolesne ljude, koji su mu to platili.

- Kad mi otac za života nije pružio ljubav i pažnju, a ni osnovne stvari, ne treba mi sada ništa kad ga više nema. Možda je on hteo. Nije ni meni lako, u poslednje vreme ne radim, nisam baš dobrog zdravlja, a i nema posla. Živim sa čovekom koji je slep, vodim računa o njemu i ne bih mogao nikad da ga ostavim - izjavio je Robert svojevremeno, posle smrti oca.

Kurir.rs

Bonus video:

01:19

Ilda otkrila da li Šaban Šaulić ima naslednika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track