RADA MANOJLOVIĆ PREBUKIRANA POSLOM: U klubu i kafani pevam za iste pare! Pevačica ima 14 nastupa za 30 dana, a spomenula i BAKŠIŠ!
Foto: Kurir TV

iskreno

RADA MANOJLOVIĆ PREBUKIRANA POSLOM: U klubu i kafani pevam za iste pare! Pevačica ima 14 nastupa za 30 dana, a spomenula i BAKŠIŠ!

Stars -

Rada Manojlović ovog leta bića jedna od najzaposlenijih pevačica. Samo tokom maja imaće 14 nastupa, što po klubovima, što na privatnim veseljima.

Rada Manojlović
foto: Printscreen

Ona je spisak predstojećih gostovanja objavila na Tviteru, a radoznali pratioci odmah su počeli da je zapitkuju.

- Da li se više zaradi od klupskog nastupa ili privatnog veselja? To mu dođe svadba, je l' da ? - postavila je pitanje jedna tviterašica Radi.

Rada Manojlović
foto: Printscreen paparaco lov

Usledio je Manojlovićkin detaljan odgovor.

- Ne znam šta da ti kažem, mislim da je kod svakog posebno, meni je, recimo, ista cena i u klubovima i na svadbama (rođendanima, proslavama firmi i tako dalje), s tim što na privatnim slavljima može da se uzme i jedan deo bakšiša eventualno preko cene, ali tu malo duže i pevaš.

Rada Manojlović
foto: Nemanja Nikolić, Kurir

Onda, obrni okreni, meni dođe isto. Neko ko peva mnogo duže na svadbi može da uzme i više, naravno, postoje orkestri koji pevaju 10-12 sati i, naravno, mogu fini iznos da zarade.

Ja ne pevam preko dva sata, a u klubovima oko sat i po, sat i 45, tako da meni nije neka velika razlika. To ti ovako u kratkim crtama pričam, a naravno da ima više varijacija na temu - napisala je ona.

novogodišnji nastup, Rada Manojlović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Rada je pre nekoliko meseci okončala saradnju s menadžerom nakon 15 godina i od tada poslove ugovaranja nastupa i svega drugog kada je posao u pitanju vodi njena sestra Marija Manojlović. Rada je prezadovoljna kako njih dve funkcionišu, posebno zbog toga što im sada mnogo više para ostaje.

Kurir.rs

Bonus video:

04:01

RADO, KO TE TAKO OBUKAO?! Pevačica se pojavila na popularnom događaju i RASPAMETILA sve STAJLINGOM! Vrhunska elegancija i seksipil

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track