TRUDNA HELENA NA METI OSUDA! Sa dubokim dekolteom i prorezom na stomaku krenula van kuće, MREŽE SE USIJALE: Gde si pošla tako?
Foto: Printscreen

TRUDNA HELENA NA METI OSUDA! Sa dubokim dekolteom i prorezom na stomaku krenula van kuće, MREŽE SE USIJALE: Gde si pošla tako?

Stars -

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, je u drugom stanju, a ona i njen suprug Dragan Aleksić su u tajnosti rekli "da" u septembru 2021. godine i uskoro će se ostvariti se kao roditelji.

Helena Topalović
foto: Printscreen

Naime, već dugo se nagađalo da je Topalkova miljenica u blagoslovenom stanju, a ona je sada pokazala i stomak.

Helena Topalović
foto: Printscreen

Helena je pozirala ispred ogledala u liftu, a na sebi je imala usku belu haljinu, koja je imala ogroman dekolte i prorez koji je otkrivao golišav trudnički stomak, te su usledile burne reakcije:

"Gde si pošla tako obučena?", "Sramota da se ovako provokativno oblači", "Smanji doživljaj bar sada kada si trudna", "Ovo je stvarno previše" - bili su neki od komentara.

- Ja sam čula da su trudnice svadljive, zahtevne, promenljivog raspoloženja i pripremili smo se za to. Ali hvala Bogu, ništa od toga. Izgleda da se mojoj okolini posrećilo - napisala je Helena u opisu svoje objave.

Helena Topalović
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, muž Helene Topalović Dragan Aleksić, kako su pisali domaći mediji, bogati je biznismen, koji u Dubaiju poseduje zgradu od čak 20 spratova.

Svoju suprugu obasipa skupim poklonima, a trudi se da zajedno, što češće borave na egzotičnim destinacijama. Pre braka sa Helenom, Dragan je u braku bio sa nekadašnjom voditeljkom televizije "Happy" Jelenom Dimitrijević, sa kojom ima dete.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:14

Helena Topalović dobiće ćerkicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track