PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE DARKA LAZIĆA POSLE TEŠKE BORBE S OPASNOM BAKTERIJOM! Pevač otkrio kroz kakvu agoniju je prošao
Foto: Printscreen Amidži šou

otkrio koliko traje OPORAVAK!

PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE DARKA LAZIĆA POSLE TEŠKE BORBE S OPASNOM BAKTERIJOM! Pevač otkrio kroz kakvu agoniju je prošao

Stars -

Darko Lazić je nedavno bio na operaciji zatezanja kože, koja se kasnije iskomplikovala. Sada se prvi put pojavio u javnosti, iako je i dalje imao konce i zavoje.

Pevač je otkrio kroz kakvu agoniju je prošao nakon zahvata i do kada će morati da se oporavlja.

Darko Lazić
foto: Printscreen Amidži šou

- Otišao sam pre, sad će već sedma nedelja, da skinem višak kože. To je trebalo da traje kratko, taj oporavak, ali dobio sam neku bakterijicu i eto. Desi se, takav mi je organizam, nije mogao da podnese, nije niko kriv, ni doktori ni ja. Još uvek se oporavljam, nadam se da ću u skorije vreme početi da pevam. Još uvek sam pod koncima i zavojima - rekao je Darko, pa dodao:

Darko Lazić
foto: Printsceen/Instagram

- Sad je uspela operacija, sve je to završeno, samo čekam da skinem konce, ali koliko će da traje sve, ne znam. Kod mene ne može normalno, jer ni ja nisam normalan.

Darko Lazić
foto: Printscreen Amidži šou

Podsetimo, Darkova majka Branka se oglasila za Kurir nakon sinovljeve operacije i za njegovo tadašnje stanje okrivila Katarinu.

- Jako mi je loše zbog svega. Ja sam znala da će doći do komplikacija. Osećala sam to. Lepo sam vam rekla. Ne mogu da pričam više. Molim mog sina, ovako javno, kad ne mogu da ga dobijem na telefon danima: sine moj, kad te puste iz bolnice, dođi svojoj kući kod majke, da te čuvam i negujem. Ta žena koja se sad cereka pored tebe, dok tebi nije dobro, ona će ti doći glave - pričala je tada Branka.

Kurir.rs

Bonus video:

05:00

Darko Lazić o operaciji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track