ISTETOVIRANO TELO NEMANJE GUDELJA PUNO MISTERIOZNIH SIMBOLA! Evo šta se krije iza crteža, a jedan je posvetio SVOM ŠOFERU!
Foto: Nemanja Nikolić, Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

HIT

ISTETOVIRANO TELO NEMANJE GUDELJA PUNO MISTERIOZNIH SIMBOLA! Evo šta se krije iza crteža, a jedan je posvetio SVOM ŠOFERU!

Stars -

Fudbaler Nemanja Gudelj celo telo je istetovirao, a već godinama ukrašava kožu stvarima koje ga inspirišu.

Na leđima ima istetovirana tri krsta, a još dok je bio u Holandiji uradio je, kao prvu tetovažu, lik svog oca Nebojše, od koga je nasledio fudbalski talent, dok se na njegovom telu našlo mesta i za ostale članove porodice: majku Oliveru, brata Dragišu i sestru Vanju.

Tu su i motivi vezani za sport, omiljeni citati, simboli koji za njega imaju posebno značenje, a kuriozitet je to da je istetovirao i ime svog šofera, Meksikanca Rašida Riverčafa, koji mu je vremenom postao prijatelj.

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj uskoro će, podsetimo, postati roditelji. Ona je u četvrtom mesecu trudnoće i trebalo bi da se porodi u septembru, a mladi par će dobiti naslednicu, zbog čega novopečeni otac ne skida osmeh sa lica.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

- Bio sam van sebe od sreće kad sam saznao, kao i Anastasija. Beba je nešto najlepše na svetu. Blagoslov od Boga - rekao je on sinoć za "Republiku".

Na pitanje šta će prvo kupiti za bebu, rekao je:

- Još uvek je rano za to ali nas to svakako čeka i radujemo se neizmerno svakom približavanju upoznavanja sa našom ćerkom.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:51

Sceniranje 30.04.2023.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track