KO JE NATAŠA ŠAVIJA KOJA JE MUČKI PREBIJENA?! Starleta se proslavila u rijalitiju, a ovo je njena prošlost!
Foto: Printscreen/Instagram

detalji

KO JE NATAŠA ŠAVIJA KOJA JE MUČKI PREBIJENA?! Starleta se proslavila u rijalitiju, a ovo je njena prošlost!

Stars -

Policija u Vojvodini intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je sada i zvanično osumnjičen za prebijanje starlete Nataše Šavije koje se dogodilo sinoć u Vrdničkoj kuli.

Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva

- To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po levoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka. On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija.

Nataša Šavija
foto: Printscreen/Instagram

Nataša Šavija je srpska starleta iz Novog Sada. Pažnju na sebe je privukla neprimerenim izjavama i provokativnim oblačenjem.

Oprobala se i u glumi u seriji „Folk“ u kojoj je tumačila ulogu pevačice u usponu. Pored toga, objavila je dve pesme: „Kazna“ i „Ne brini“, a pojavila se i u spotovima domaćih pevača.

Nataša Šavija
foto: Marina Lopičić

Pored glume i pevanja, bavila se i modelingom, a mediji su je spajali sa mnogim domaćim zvezdama i biznismenima.

2015. godine je ušla u rijaliti "Parovi". Učestvovala je i u "Maldivima". U rijalitiju je skandalima, sukobima i aferama privukla veliku pažnju.

Nataša Šavija
foto: Pritnscreen

Nataša je svojevremeno za "Svet" tvrdila da su neki biznismeni bili spremni da plate 5.000 evra za noć sa njom, ali odbila ih je jer se ne bavi prostitucijom.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:13

Nataša Šavija izjava iz bolnice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track