GOGA SEKULIĆ SE NE ODVAJA OD SINA! Uhvaćena u šetnji sa sinom, a društvo im pravio ON! (FOTO)
Foto: Kurir, Damir Dervišagić

kurir paparaco

GOGA SEKULIĆ SE NE ODVAJA OD SINA! Uhvaćena u šetnji sa sinom, a društvo im pravio ON! (FOTO)

Stars -

Goga Sekulić ne odvaja se od svog sina s kojim se pre izvesnog vremena iz Švajcarske preselila za Beograd. Ona je detetu maksimalno posvećena, a budući da njen bivši suprug Uroš Domanović i dalje živi u inostranstvu, ona veliku pomoć ima od svojih roditelja.

Naš paparaco uslikao je Gogu u utorak tokom popodnevne šetnje s naslednikom, a društvo joj je pravio otac. Bila je u opuštenom izdanju, bez šminke, s naočarima za vid i kosom pokupljenom u rep.

Goga Sekulić
foto: Kurir

Sekulićeva je stajala na trotoaru i nekoliko trenutaka se dogovarala sa ocem koje mesto će posetiti, a onda su zajedno prešli ulicu. Podsetimo, pevačica je u nekoliko navrata pokazala da zaista ne pati od toga što je poznata ličnost, a viđana je i kako koristi gradski prevoz.

Goga Sekulić
foto: Kurir

Inače, Goga i njen suprug Uroš Domanović su rešili pre godinu dana da stave tačku na svoj brak, ali su ostali u dobrim odnosima. - Mi smo u korektnim odnosima zbog deteta, moramo da funkcionišemo. Čujemo se svakoga dana, u vezi s detetom i bićemo u kontaktu ceo život - rekla je pevačica nedavno.

Kurir.rs

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track