MILICA TODOROVIĆ SE OGLASILA NAKON MASAKRA NA VRAČARU! Pevačica traži da se ispitaju korisnici Tiktoka: Mogu da urade istu stvar!
Foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

užasnuta

MILICA TODOROVIĆ SE OGLASILA NAKON MASAKRA NA VRAČARU! Pevačica traži da se ispitaju korisnici Tiktoka: Mogu da urade istu stvar!

Stars -

Pevačica Milica Todorović je zbog stravičnog masakra u OŠ Vladislav Ribnikar i trodnevnog dana žalosti otkazala svoje nastupe u Nemačkoj i Švajcarskoj, koji su bili zakazani za vikend.

Pevačica je izjavila saučešće porodici stradalih u ovoj jezivoj tragediji, a potom podelila svoje mišljenje sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram

- Deca ne mogu biti ono što ne mogu da vide. Deca postoju ono što slušaju, deca su prazna tabla, na kojima sredina ispisuje reči - podelila je Milica i dodala:

Milica Todorović
foto: Printscreen/Šok Tok

- Vratite dostojanstvo, pravo i autoritet učiteljima, nastavnicima i profesorima - nadovezala se pevačica, pa otkrila da je zgrožena komentarima na TikToku-u:

Podsetimo, četrnaestogodišnji dečak je ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja, a šestoro dece i jedan nastavnik te škole su ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:31

Prva gošća Milica Todorović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track