"NIJE ISTINA DA JE POBEGAO POSLE PREBIJANJA NATAŠE": Karićev advokat otkrio šta ga čeka ako se dokaže da je kriv za nasilje!
Foto: Kurir/Privatna arhiva, Nemanja Nikolić

oglasio se

"NIJE ISTINA DA JE POBEGAO POSLE PREBIJANJA NATAŠE": Karićev advokat otkrio šta ga čeka ako se dokaže da je kriv za nasilje!

Stars -

Stefan Karić nakon tri dana bekstva javio se u policiju u Sremskoj Mitrovici nakon što ga je Nataša Šavija optužila da ju je krvnički pretukao u noći između 30. aprila i 1. maja.

Stefan Karić
foto: Nenad Kostić

Karićev advokat Goran Karadarević je sada otkrio kad Stefan daje izjavu pred tužiocem.

Stefan Karić, advokat
foto: Nenad Kostić

- Još nije dao izjavu, i dalje ne znam da l' će ga pustiti ili zadržati u pritvoru. Sutra ujutru ću imati više informacija, kada bude dao izjavu - kazao je advokat.

Kako nam je Karićev advokat ranije otkrio, ukoliko se dokaže Stefanova krivica, preti mu zatvorska kazna od šest meseci do pet godina.

Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva

- Sutra ili prekosutra biće izveden pred tužioca gde će dati izjavu. Ostao je zadržan 48 sati. Videćemo ishod. Teške telesne povrede su, a ako se dokaže da je kriv, kazna zatvora je od šest meseci do pet godina.

On se oseća dobro. spreman je na proces. Njemu nije bio uručen nikakav poziv. Bila je raspisana potraga. To policija radi u praksi odmah. Navodi se tamo da je pobegao sa lica mesta, što nije tačno, a sada se javio sa svojim braniocem - rekao je tad Karadarević.

Kurir.rs/ Pink.rs

Bonus video:

00:13

Nataša Šavija izjava iz bolnice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track